Importar conversions des de Zapier

Podeu utilitzar Zapier, un partner d'integració de tercers, per importar automàticament conversions fora de línia del vostre sistema de gestió de relació amb els clients (CRM) a Google Ads. Això us ajudarà a mesurar quins clics en anuncis generen vendes fora de línia i altres accions valuoses per part dels clients.

Aquest article us explica com podeu configurar els comptes per importar-hi conversions fora de línia des de Zapier. Per verificar que podeu configurar les importacions de conversions fora de línia mitjançant la vostra CRM, consulteu la llista completa de CRM compatibles amb Zapier.

Abans de configurar les importacions de conversions fora de línia, consulteu l'article Sobre les importacions fora de línia de Zapier per a Google Ads.

Abans de començar

Per importar conversions fora de línia des de Zapier, haureu de complir els requisits següents:

Requisits mínims de Google Ads

• Poder iniciar la sessió al compte de Google Ads al qual voleu enviar dades de conversió fora de línia.
  • Conèixer el nom de les accions de conversió tal com es defineixen a la pàgina "Conversions" de Google Ads.
Nota: només s'admeten les accions de conversió amb font "Importades de clics".

Requisits mínims del compte de Zapier

• Poder iniciar la sessió en un compte de Zapier.
  • Conèixer el nom de l'esdeveniment de conversió que voleu importar, com ara Marketing Qualified (Qualificat per al màrqueting), Sales Qualified (Qualificat per a vendes), Closed Won (Victòria tancada).
  • L'objecte de la CRM en què es fa el seguiment d'aquest esdeveniment de conversió.
    • Per exemple, "Lead" (Contacte), "Contact" (Contacte) o "Opportunity" (Oportunitat).
  • El camp de l'objectiu que s'actualitza quan es produeix la conversió (per exemple, quan el camp "Status" (Estat) de l'objecte "Contact" (Contacte) s'actualitza a Marketing qualified (Qualificat per al màrqueting).
  • Els camps de l'objecte que conté l'identificador de clic de Google (GCLID) o la informació de contacte xifrada amb la funció resum.
  • El camp de la CRM que conté la marca de temps de l'esdeveniment de conversió (quan un registre determinat arriba a l'esdeveniment de conversió).
Nota: els camps de la CRM per al valor i per a la moneda de la conversió són opcionals.

Com es pot configurar la importació de conversions de Zapier per a Google Ads

Podeu configurar i ajustar la importació de conversions de Zapier mitjançant tres fluxos de treball a Google Ads. Aquests fluxos de treball us permeten importar automàticament conversions fora de línia amb la importació de conversions fora de línia basada en GCLID o les conversions millorades per a contactes.

Podeu configurar les importacions de conversions fora de línia de Zapier en tres contextos:

Més informació sobre com es poden configurar importacions de conversions fora de línia

Configurar la importació de conversions fora de línia després de crear una acció de conversió de contactes convertits o qualificats

Els passos següents expliquen com podeu importar les conversions fora de línia després de crear una acció de conversió de contactes convertits o qualificats.

1. Seleccioneu una de les tres opcions del menú desplegable "Mètode per mesurar les conversions fora de línia". Podeu triar entre:
    • "Dades d'usuari als formularis de contactes del meu lloc web (Google Tag Manager)"
    • "Utilitza identificadors de clic de Google"
    • "Utilitza dades d'usuari de formulari de contactes"
  2. Si cal, accepteu les condicions del servei.
  3. Si cal, configureu l'etiqueta de lloc web global.
  4. Al menú desplegable "Importa conversions fora de línia", trieu Importa de la CRM.
  5. Trieu la CRM o l'aplicació que preferiu (per exemple, Salesforce a través de Zapier) mitjançant la barra de cerca.
  6. Quan se us demani que importeu conversions de la vostra CRM a través de Zapier, feu clic a Ves a Zapier.
  7. Després de completar els passos a Zapier, tornareu a la pàgina "Passos següents".

Configurar la importació de conversions fora de línia des de la pàgina "Accions de conversió"

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

També podeu configurar la importació de conversions fora de línia des de la pàgina "Accions de conversió" de Google Ads.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Resum.
  4. Navegueu fins a la secció "Contactes qualificats" o "Contactes convertits".
  5. Feu clic a Finalitza la configuració.
  6. A la pàgina "Configuració", feu clic a Mostra les condicions i accepteu les condicions del servei.
  7. A la pàgina "Resum", navegueu fins a la secció "Contactes qualificats" o "Contactes convertits".
  8. Feu clic a Configura la importació.
  9. Al menú desplegable "Importa conversions fora de línia", trieu Importa de la CRM.
  10. Trieu la CRM o l'aplicació que preferiu (per exemple, "Salesforce a través de Zapier") mitjançant la barra de cerca.
  11. Quan se us demani que importeu conversions de la vostra CRM a través de Zapier, feu clic a Ves a Zapier.
  12. Feu clic a Fet.

Configurar la importació de conversions fora de línia des d'un recurs de formulari de contactes

Si no heu configurat els recursos de formulari de contactes, seguiu els passos de l'article Utilitzar recursos de formulari de contactes abans d'exportar contactes de Google Ads. Després de crear o editar un recurs de formulari de contactes nou en una campanya nova, podeu exportar els contactes de Google Ads seguint els passos que s'indiquen més avall.

Consell: abans de configurar la importació de conversions a Google Ads, confirmeu que l'aplicació o la CRM que preferiu estigui seleccionada a la pàgina "Afegiu un recurs de formulari de contactes" de la secció "Exporteu contactes de Google Ads".
  1. A la pàgina "Afegiu un recurs de formulari de contactes", navegueu fins a la secció "Exporteu contactes de Google Ads".
  2. A la secció "Importeu conversions fora de línia", feu clic a Configura per configurar la importació de conversions.
    • Nota: podeu configurar les importacions per a contactes qualificats o convertits.
  3. Trieu la CRM o l'aplicació que preferiu (per exemple, "Salesforce a través de Zapier") mitjançant la barra de cerca.
  4. Quan se us demani que importeu conversions de la vostra CRM a través de Zapier, feu clic a Ves a Zapier.
  5. Zapier s'obrirà en una finestra nova i es carregarà prèviament amb el formulari de contactes i la CRM seleccionats.
  6. Després de completar els passos a Zapier, tornareu a la pàgina "Acció de conversió de contactes qualificats nova".

Com es poden revisar les conversions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Resum.
  4. Al menú de l'esquerra, feu clic a Zapier.
  5. Al menú de la part superior, feu clic a Acció de conversió. Per visualitzar les conversions, utilitzeu la columna Totes les conv. (per hora de la conv.).
    • Si només utilitzeu Zapier per penjar conversions a aquesta acció de conversió, podreu comparar el nombre de pujades correctes des de "Zapier Task History" (Historial de tasques de Zapier) amb el que heu trobat a l'informe d'atribució. Com que la pujada conté l'hora de la conversió, podreu comparar dos informes i trobar el mateix nombre de conversions per a un interval de temps concret.
    • Si també pengeu conversions a aquesta acció de conversa mitjançant una altra font (per exemple, una pujada de CSV), el nombre total de conversions de l'informe de campanyes hauria de ser igual a la suma de les pujades de Zapier i de CSV.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now