Om bedriftsprofiler (som er optimalisert for annonser)

Det kan være vanskelig og tidkrevende å lage og administrere et nettsted for bedriften din. Annonsører som allerede har en bedriftsprofil i Administrering av Bedriftsprofil, kan nå sende brukere som klikker på annonser fra Smart-kampanjene deres, til den aktuelle bedriftsprofilen (optimalisert for annonsene dine).

Med bedriftsprofilen din kan du vise relevant informasjon for folk som finner bedriften din på Google Maps, mens med bedriftsprofilen din (som er optimalisert for annonsen dine), kan du vise informasjon for folk som klikker på annonsene dine.

Fordeler

• Potensielle kunder kan få tilgang til relevant informasjon om bedriften din direkte fra annonsene dine.
  • Google kan tilskrive anrop og stedshandlinger til annonsene dine på en mer effektiv måte, slik at du kan oppnå enda bedre resultater.
  • Potensielle kunder på ulike enheter (mobilenheter, datamaskiner, nettbrett) får en opplevelse av landingssiden som er optimalisert for enhetene de bruker.

Slik fungerer bedriftsprofilen (som er optimalisert for annonsene dine)

Til bedriftsprofilen din (som er optimalisert for annonsene dine) hentes det automatisk relevant informasjon fra bedriftsprofilen din i Administrering av Bedriftsprofil, blant annet

• sted
  • Telefonnummer
  • Åpningstider
  • Bilder
  • Anmeldelser

Derfor er det bare Smart-kampanjer som er knyttet til en bedriftsprofil, som er kvalifisert. Finn ut mer om hvordan du knytter Bedriftsprofil-kontoen din sammen med Smart-kampanjer eller endrer Bedriftsprofil-profilen din.

Selv om en bedriftsprofil (som er optimalisert for annonsene dine) ikke er en erstatning for et bedriftnettsted, kan det for enkelte bedrifter være et bedre alternativ for annonsens landingsside.

Konfigurer bedriftsprofilen din (som er optimalisert for annonsene dine)

Når du skal velge hvor brukere skal sendes etter at de klikker på annonsen din, kan du velge Bedriftsprofil (optimalisert for annonsene dine) i en ny eller eksisterende Smart-kampanje.

Skjema for potensielle salg

Hvis du tar med et skjema for potensielle salg i bedriftsprofilen din, kan potensielle kunder kontakte bedriften din ved å fylle ut et enkelt skjema. Du mottar så denne informasjonen på e-post. Kundene må oppgi et telefonnummer eller en e-postadresse, og de kan også oppgi navnet sitt og skrive en kort melding.

Det er åpningstidene oppgitt i Bedriftsprofil som avgjør hvorvidt anrop eller skjemaer er den primære handlingsfremmende oppfordringen som vises i bedriftsprofilen (optimalisert for annonsene dine). Skjemaene brukes hovedsakelig i de timene av døgnet hvor bedriften er merket som stengt. E-poster med kundeinformasjon blir sendt til alle administratorene i Google Ads-kontoen din. Du kan slå av denne funksjonen i innstillingene for landingssiden din.

Linker til beslektet innhold