Yritysprofiili (optimoitu mainoksellesi)

Yrityksen verkkosivuston luominen ja ylläpitäminen voi olla hankalaa ja aikaa vievää. Mainostajat, joilla on jo Yritysprofiili, voivat nyt ohjata Älykkään kampanjansa mainosten klikkaajat mainokselleen optimoituun Yritysprofiiliinsa.

Yritysprofiilin avulla voit kertoa hyödyllisiä tietoja ihmisille, jotka löytävät yrityksesi Google Mapsista, ja mainoksellesi optimoidussa Yritysprofiilissa puolestaan näkyy tietoja mainostesi klikkaajille.

Edut

• Potentiaaliset asiakkaat pääsevät katsomaan hyödyllisiä tietoja yrityksestäsi suoraan mainostasi klikkaamalla.
  • Google voi aiempaa paremmin laskea puhelut ja sijainteihin liittyvän toiminnan mainostesi ansioksi ja näin optimoida tehokkuuden.
  • Eri laitteita (puhelin, tietokone, tabletti) käyttävät potentiaaliset asiakkaat saavat laitteensa mukaan optimoidun laskeutumissivukokemuksen.

Näin Yritysprofiili (optimoitu mainoksellesi) toimii

Yritysprofiili (optimoitu mainoksellesi) noutaa Yritysprofiilien ylläpidossa olevasta Yritysprofiilistasi automaattisesti hyödyllisiä tietoja, kuten

• toimipisteen sijainnin
  • puhelinnumeron
  • aukioloajat
  • kuvia
  • arvosteluita.

Tämän vuoksi voit käyttää vain Yritysprofiiliin liitettyjä Älykkäitä kampanjoita. Lue lisää Yritysprofiilin linkittämisestä Älykkääseen kampanjaan tai Yritysprofiilin muokkaamisesta.

Vaikka Yritysprofiili (optimoitu mainoksellesi) ei korvaa yrityksen verkkosivustoa, joillekin yrityksille se voi olla sivustoa parempi vaihtoehto mainosten laskeutumissivuksi.

Yritysprofiilin (optimoitu mainoksellesi) käyttöönotto

Kun valitset, mihin mainostasi klikanneet käyttäjät ohjataan, valitse uudelle tai aiemmin luodulle Älykkäälle kampanjalle Yritysprofiili (optimoitu mainoksillesi).

Liidilomake

Kun lisäät liidilomakkeen yritysprofiiliisi, potentiaaliset asiakkaat voivat ottaa yhteyttä yritykseesi täyttämällä yksinkertaisen lomakkeen. Saat asiakkaiden antamat tiedot sähköpostitse. Heidän on ilmoitettava joko puhelinnumeronsa tai sähköpostiosoitteensa, ja lisäksi he voivat kertoa nimensä ja kirjoittaa lyhyen viestin.

Yritysprofiiliin lisäämäsi aukioloajat määräävät, käytetäänkö mainoksellesi optimoidussa Yritysprofiilissa ensisijaisena toimintakehotuksena puhelun soittamista vai lomakkeen täyttämistä. Lomakkeen täyttäminen näkyy ensisijaisena toimintakehotuksena silloin, kun yrityksesi on suljettu. Potentiaalisten asiakkaiden tiedot lähetetään sähköpostitse kaikille Google Ads ‑tilisi järjestelmänvalvojille. Voit laittaa tämän ominaisuuden pois päältä laskeutumissivun asetuksista.