Sobre el perfil d'empresa (optimitzat per a un anunci)

Crear i mantenir un lloc web per a la vostra empresa pot ser difícil i requerir molt de temps. Els anunciants que ja tenen un perfil d'empresa al Gestor de perfils d'empresa ara poden enviar clics de la seva campanya intel·ligent a un perfil d'empresa (optimitzat per a l'anunci).

Tal com passa amb el perfil d'empresa, que mostra informació rellevant a les persones que cerquen la vostra empresa a Google Maps, el perfil d'empresa (optimitzat per al vostre anunci) mostra informació a les persones que fan clic a l'anunci.

Avantatges

• Els clients potencials poden accedir a informació rellevant sobre la vostra empresa directament des de l'anunci.
  • Google pot atribuir millor als anuncis les trucades i accions relacionades amb la ubicació i, d'aquesta manera, optimitzar el rendiment dels anuncis.
  • Els clients potencials reben una experiència de la pàgina de destinació optimitzada per a tots els dispositius que utilitzen (mòbils, ordinadors i tauletes).

Com funciona un perfil d'empresa (optimitzat per a un anunci)

El perfil d'empresa (optimitzat per al vostre anunci) extreu automàticament informació rellevant del perfil d'empresa al Gestor de perfils d'empresa, com ara:

• La ubicació
  • el número de telèfon
  • l'horari d'obertura
  • les fotos
  • les ressenyes

Per aquest motiu, només són aptes les campanyes intel·ligents associades a un perfil d'empresa. Obteniu més informació sobre com podeu enllaçar un perfil d'empresa a una campanya intel·ligent o editar un perfil d'empresa.

Tot i que els perfils d'empresa (optimitzats per a un anunci) no substitueixen el lloc web de les empreses, per a algunes pot ser una opció millor per a la pàgina de destinació de l'anunci.

Configurar un perfil d'empresa (optimitzat per a un anunci)

A l'hora de triar on han d'arribar els usuaris després de fer clic al vostre anunci, seleccioneu Perfil d'empresa (optimitzat per als vostres anuncis) en una campanya intel·ligent nova o existent.

Formulari de contactes

Si incloeu un formulari de contactes al perfil d'empresa, els clients potencials podran contactar amb la vostra empresa emplenant un formulari senzill, i rebreu la seva informació per correu electrònic. Els clients han de proporcionar un número de telèfon o bé una adreça electrònica, i també poden proporcionar el seu nom i un missatge curt.

L'horari d'obertura del perfil d'empresa s'utilitza per determinar si les trucades o els formularis són la crida a l'acció principal del perfil d'empresa (optimitzat per als vostres anuncis), amb formularis que es mostren com a crida a l'acció principal durant l'horari en què l'empresa es troba marcada com a tancada. El correu electrònic amb la informació del client s'enviarà a tots els administradors del compte de Google Ads. Podeu desactivar aquesta funció a la configuració de la pàgina de destinació.