Anbefalinger og optimaliseringsresultat (Google Ads-mobilappen)

For å se undertekster på språket ditt må du slå på YouTube-teksting. Velg innstillingsikonet Bilde av ikonet for innstillinger i YouTube nederst i videospilleren, og velg så «Teksting» og ønsket språk.

Anbefalinger er en hel del av Google Ads-kontoen din som er satt av til å finstemme kampanjene dine. Optimaliseringsresultatet gir en indikasjon på hva slags resultater du sannsynligvis kommer til å oppnå med Google Ads-kontoen din, og er nyttig når du skal prioritere anbefalte handlinger for kampanjene dine.

Du finner anbefalingene og optimaliseringsresultatet på Anbefalinger-siden i appen, som du får tilgang til via navigasjonsmenyen nederst. I tillegg finner du også et optimaliseringsresultatkort på Oversikt-siden i kontoen din med optimaliseringsresultatet på konto- og kampanjenivå.

Finn ut mer om de ulike typene anbefalinger

På Anbefalinger-siden får du hjelp til følgende

Hvis du har en kontologg med tilstrekkelig med data, kan du få hjelp til å gjøre følgende på Anbefalinger-siden:

• Se resultatanslag på bakgrunn av historiske data: Selv om Anbefalinger-siden ikke kan forutsi om du vil oppnå gode resultater med annonsene dine, er anslagene basert på mengder av historiske data, for eksempel kampanjeresultatene dine og hva folk søker etter på Google. Du får dermed en viss pekepinn på hvordan du kan oppnå bedre resultater ved å følge de ulike anbefalingene.
  • Effektiviser markedsføringen på kort tid: Du blir automatisk vist forslag på Anbefalinger-siden, slik at du kan fokusere på å treffe gode beslutninger – i stedet for å foreta undersøkelser.
  • Hold kampanjene dine oppdatert: Har du brukt de samme søkeordene lenge? Når endret du sist budgivningen din? Med Anbefalinger-siden får du hjelp til å holde kontoen din oppdatert.

Linker til beslektet innhold