Suositukset ja optimointipisteet (Google Ads ‑mobiilisovellus)

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Suositukset on Google Ads ‑tilisi kokonainen osio, jonka tarkoituksena on auttaa parantamaan kampanjoidesi tuloksia. Optimointipisteet ovat arvio siitä, kuinka hyvin Google Ads ‑tilisi toimii. Ne auttavat sinua priorisoimaan kampanjoidesi toimintasuosituksia.

Löydät suositukset ja optimointipisteet, kun siirryt alareunan siirtymispalkin kautta sovelluksen Suositukset-sivulle. Lisäksi tilisi yleiskatsaussivulla on Optimointipisteet-kortti, josta näet tili- ja kampanjatason optimointipisteesi.

Lue lisää suositustyypeistä

Mitä voit tehdä Suositukset‑sivun avulla?

Jos sinulla on tilihistoriaa, Suositukset‑sivusta voi olla sinulle seuraavanlaisia hyötyjä:

• Voit saada aiempaan dataan perustuvia tulosarvioita: Suositukset‑sivu ei pysty ennustamaan mainostesi menestystä, mutta sillä on käytettävissä runsaasti aiempaa dataa esimerkiksi kampanjoidesi tuloksista ja Googlessa käytettävistä hakutermeistä. Tämän datan perusteella saat käsityksen siitä, miten kukin suositus voi parantaa tuloksiasi.
  • Voit tehdä parannuksia nopeasti: Suositukset-sivu etsii sinulle ehdotuksia, joten voit keskittyä päätöksentekoon asioiden tutkimisen sijaan.
  • Voit pitää kampanjasi ajan tasalla: Oletko käyttänyt samoja avainsanoja jo jonkin aikaa? Milloin viimeksi muutit hintatarjouksiasi? Suositukset-sivun avulla pystyt pitämään tilisi ajan tasalla.