Anbefalinger og optimeringsresultat (Google Ads-mobilappen)

Anbefalinger er en hel sektion på din Google Ads-konto, som kan hjælpe dig med at forbedre effektiviteten af dine kampagner. Optimeringsresultatet er et estimat af, hvor effektivt din Google Ads-konto er indstillet, og den hjælper dig med at prioritere anbefalede handlinger for dine kampagner.

Anbefalinger og dit optimeringsresultat finder du på siden Anbefalinger i appen, som du kan få adgang til via navigationslinjen forneden. Derudover kan du også finde et optimeringsresultatkort på din kontooversigtsside med dine optimeringsresultater på konto- og kampagneniveau.

Få flere oplysninger om de forskellige typer anbefalinger