Recomanacions i puntuació d'optimització (aplicació mòbil Google Ads)

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

La pàgina Recomanacions és un apartat del compte de Google Ads dedicat íntegrament a oferir-vos ajuda per millorar el rendiment de les campanyes. La puntuació d'optimització és una estimació de fins a quin punt el compte de Google Ads està ben configurat per obtenir un bon rendiment. Aquesta puntuació us ajuda a prioritzar les accions recomanades per a les campanyes.

Les recomanacions i la puntuació d'optimització es poden trobar a la pàgina Recomanacions de l'aplicació; hi podeu accedir a través de la barra de navegació inferior. A més, a la pàgina Visió general del compte, també podeu trobar una targeta Puntuació d'optimització, en què es mostren les puntuacions d'optimització al nivell de compte i de campanya.

Més informació sobre els diferents tipus de recomanacions

Com us pot ajudar la pàgina Recomanacions

Si disposeu d'un historial del compte, la pàgina Recomanacions us pot ajudar a:

• Veure estimacions de rendiment basades en l'historial de dades: tot i que a la pàgina Recomanacions no es prediu si els anuncis funcionaran bé o no, s'hi utilitzen moltes dades antigues, com ara el rendiment de les campanyes o les cerques dels usuaris a Google, per mostrar-vos com pot millorar el vostre rendiment amb cadascuna de les recomanacions.
  • Fer millores sense invertir gaire temps: en aquesta pàgina es presenten suggeriments perquè us pugueu centrar a prendre decisions en lloc de dedicar-vos a fer recerca.
  • Mantenir les campanyes actualitzades: heu utilitzat les mateixes paraules clau durant molt de temps? Quan va ser la darrera vegada que vau canviar les ofertes? La pàgina Recomanacions us pot ajudar a mantenir el compte actualitzat.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now