Aanvullende inzichten voor meerdere accounts vinden met de Rapporteditor

26 maart 2020

Met de Rapporteditor kunt u uw Google Ads-prestatiegegevens makkelijk analyseren en verzamelen. Vorig jaar maakte de Rapporteditor realtime rapportage mogelijk voor maximaal tien accounts tegelijk. Als u echter meer dan tien accounts beheert, kan het nog steeds lang duren om rapporten te downloaden.

U kunt nu rechtstreeks vanuit uw browser rapporten voor tweehonderd accounts downloaden, zodat u tijd bespaart en betere beslissingen kunt nemen. Op deze manier kunt u makkelijk uw gegevens in verschillende accounts in realtime analyseren en patronen voor meerdere accounts identificeren zonder Google Ads te verlaten.

Report Editor in manager account

Open de Rapporteditor door naar het tabblad Rapporten in uw manageraccount te gaan. Meer informatie over hoe u rapporten kunt maken en beheren.

Gepost door Jon Diorio, Director of Product Management, Google Ads