Annonsegrupper for hotellannonser

Når du oppretter nye hotellannonsekampanjer, kan du velge mellom to typer annonsegrupper: bestillingslinker for hotell og hotellpromotering. Med disse alternativene kan du nå ut til reisende med et budskap og en landingsside som er best mulig egnet der de er i reiseplanleggingen akkurat nå.

Bestillingslinker for hotell

Bestillingslinker for hotell viser rompriser og tilgjengelighet med en link som kobler brukerne direkte til bestillingssiden – eller til en betalingsside som Google er vert for, hvis du velger det. Disse annonsene og linkene til bestillingssider vises i forbindelse med hoteller på Google Søk og Google Maps når brukerne begynner å bli klare for å bestille rom på et bestemt hotell. De passer utmerket for annonsører som ønsker å sikre seg flest mulig reservasjoner i det øyeblikket brukerne er klare for å legge inn bestillingen sin.

Hotellpromotering

Annonser for hotellpromotering vises i Googles omfattende hotelloppføringer og på Google Maps når brukere søker etter emner knyttet til en by, region eller destinasjon, for eksempel «hoteller i New York» eller «severdigheter i Paris». Hensikten med annonser for hotellpromotering er å fremheve hotellets egenskaper og generere ekstra trafikk i tillegg til den organiske oppføringen din. Du kan presentere spennende alternativer for brukerne mens de prøver å bestemme seg for hvor de skal overnatte. Annonser for hotellpromotering kan også være en god måte å vise frem hotellet ditt eller andre eiendommer på, for eksempel ved

• åpning av nytt hotell
  • renovasjon
  • ledige rom
  • bruk av merkevarer
  • spesialtilbud

Finn ut mer om annonser for hotellpromotering

Merk: Linker til bestillingssider kan også være med i plasseringsauksjoner for annonser for hotellpromotering når Googles annonseringsalgoritmer viser at annonsen din kan oppnå gode resultater.

Linker til beslektet innhold