Advertentiegroepopties voor hoteladvertenties

Als je nieuwe campagnes voor hoteladvertenties maakt, kun je kiezen uit 2 advertentiegroepopties: links naar boekingspagina's van hotels en promotie van accommodaties. Met deze opties kun je reizigers bereiken met de boodschap en landingspagina die het beste aansluit bij de huidige planningsfase van hun reis.

Links naar boekingspagina's van hotels

Links naar boekingspagina's van hotels tonen de prijs en beschikbaarheid van kamers, met een link die gebruikers rechtstreeks doorstuurt naar je boekingspagina of (als je daarvoor kiest) naar een door Google gehoste betaalpagina. Deze advertenties, met een kosteloze boekingslink, worden bij hotels op Google Zoeken of Google Maps weergegeven als reizigers op het punt staan een bepaald hotel te boeken. Deze advertenties zijn zeer geschikt voor adverteerders die reserveringen willen genereren op het moment dat reizigers klaar zijn om actie te ondernemen.

Promotie van accommodaties

Advertenties ter promotie van accommodaties worden weergegeven in de prominente hotelvermeldingen van Google en op Google Maps, wanneer reizigers zoeken naar onderwerpen die te maken hebben met een plaats, regio of bestemming, zoals 'hotels in New York' of 'leuke activiteiten in Parijs'. Advertenties ter promotie van accommodaties brengen de kenmerken van je accommodatie onder de aandacht en genereren extra verkeer, naast het verkeer van je organische vermelding. Je kunt reizigers interessante opties tonen wanneer ze nog geen accommodatie hebben gekozen. Advertenties ter promotie van accommodaties kunnen ook een goed middel zijn om je hotel of andere accommodatie voor een bepaald doel uit te lichten, bijvoorbeeld om:

• een feestelijke opening aan te kondigen,
  • een renovatie onder de aandacht te brengen,
  • nog beschikbare kamers te promoten,
  • de zichtbaarheid van je merk te versterken,
  • of speciale promoties onder de aandacht te brengen.

Meer informatie over advertenties ter promotie van accommodaties

Opmerking: links van boekingspagina's kunnen ook meedoen aan veilingen voor advertentieplaatsingen ter promotie van accommodaties, als de advertentiealgoritmen van Google aangeven dat je advertentie wellicht een goede kans maakt.

Relevante links