Annoncegruppemuligheder for hotelannoncer

Når du opretter nye kampagner med hotelannoncer, kan du vælge mellem to typer af annoncegruppemuligheder: Links til hotelbooking og hotelpromovering. Disse muligheder hjælper dig med at nå ud til de rejsende med et budskab og en landingsside, der passer optimalt til det sted, de er i deres bookingproces.

Links til hotelbooking

Links til hotelbookinger viser pris og tilgængelighed for et hotel med et link, der sender brugerne direkte til din bookingside eller (hvis du vælger det) en betalingsside, der hostes af Google. Disse annoncer og gratis bookinglinks vises i forbindelse med hoteller på Google Søgning og i Google Maps, når rejsende gør sig klar til at booke et bestemt hotel. De er det oplagte valg til annoncører, der gerne vil vise annoncer til rejsende på de tidspunkter, hvor de er klar til at foretage en booking, og dermed øge antallet af reservationer.

Hotelpromovering

Hotelpromoveringsannoncer kan vises i Googles iøjnefaldende hotelfortegnelser og i Google Maps, når rejsende søger efter emner, der er relateret til en by, et område eller en destination, eksempelvis "hoteller i New York" eller "spændende seværdigheder i Paris". Hotelpromoveringsannoncer er udviklet til at fremhæve dit hotels faciliteter og tiltrække ekstra trafik ud over din organiske fortegnelse. Du kan vise de rejsende spændende muligheder, mens de beslutter, hvor de skal overnatte. Hotelpromoveringsannoncer kan også bruges til at fremhæve dit hotel eller lignende i forbindelse med følgende:

• Åbningsfejringer
  • Renoveringer
  • Ledige værelser
  • Opbygning af brandtilstedeværelse
  • Særlige kampagner

Få flere oplysninger om hotelpromoveringsannoncer

Bemærk! Bookinglinks kan også deltage i auktioner for hotelpromoveringsannonceplaceringer, når Googles annonceringsalgoritmer indikerer, at din annonce kan få et godt resultat.