Om annonsekvalitet i appkampanjer

Annonsekvalitet er en rettesnor når du skal opprette annonser, ettersom annonsens effektivitet oppgis. Dette er basert på antallet og hvilke typer elementer du tar med. Når du endrer en annonse, blir du – via funksjonen for annonsekvalitet – bedt om å legge til elementer du kan oppnå bedre annonseresultater med.

Annonsekvalitet som rettesnor når du oppretter annonser

Du gis en samlet vurdering med tanke på annonsekvalitet, som er «Dårlig», «Gjennomsnittlig», «God» eller «Utmerket», og den opp- eller nedjusteres i tråd med endringene du gjør underveis. Vurderingen «Ufullstendig» vises dersom du ikke innfrir minstekravene til annonser, altså to overskrifter og én beskrivelse.

Vurderingen endres i takt med endringene du gjør underveis i prosessen, og den styrkes om du følger de anbefalte fremgangsmåtene som er oppført. Hvis du går gjennom alle trinnene som er angitt i fremdriftsmenyen for annonsekvalitet (ved siden av annonsevurderingen), og du legger til en rekke sterke elementer, blir annonsevurderingen «Utmerket».

Slik kan du bruke elementer som foreslås i funksjonen for annonsekvalitet, til å oppnå bedre resultater med eksisterende annonser

Når du er klar til å redigere annonser, kan du klikke deg gjennom meldingene du får om annonsekvalitet, for å se hvilke elementer du bør legge til for å få bedre annonseresultater. Du kan se disse veiledningsmeldingene:

• Videoelementer gir mer attraktive annonser. Prøv å legge til en video.
  • Legg til noen bilder for å gi annonsen din et visuelt fortrinn.
  • Vis annonsen din flere steder. Legg til minst én liggende video.
  • Vis annonsen din flere steder. Legg til minst én stående video.
  • Vis annonsen din flere steder. Legg til minst én kvadratisk video.
  • Hvis du legger til flere liggende videoer, oppnår du sannsynligvis bedre annonseresultater.
  • Hvis du legger til flere stående videoer, oppnår du sannsynligvis bedre annonseresultater.
  • Hvis du legger til flere kvadratiske videoer, oppnår du sannsynligvis bedre annonseresultater.
  • Du har et utmerket annonseoppsett. Nå kan du prøve å bytte ut elementer du oppnår dårlige resultater med, så du kan få opp de samlede resultatene.

I rapporteringen om elementer i appkampanjer kan du se hvilke elementer som er lite effektive, og som du derfor bør erstatte. Hold øye med annonsekvaliteten for å spore elementdekningen i de enkelte annonsene og iverksette tiltak som kan gi bedre annonseresultater.

Merk: Funksjonen for annonsekvalitet er ikke tilgjengelig i appkampanjer for forhåndsregistrering.

Linker til relatert innhold