Over advertentiekwaliteit voor app-campagnes

Advertentiekwaliteit is nuttig wanneer u advertenties maakt omdat hiermee de effectiviteit van uw advertentie wordt vastgesteld op basis van het aantal en de typen componenten die u voor de advertentie gebruikt. Als u een advertentie maakt of bewerkt, kunt u de aanwijzingen van Advertentiekwaliteit gebruiken om componenten toe te voegen die de advertentieprestaties mogelijk verbeteren.

Advertentiekwaliteit gebruiken als u advertenties maakt

De gemiddelde beoordeling Gemiddeld, Goed of Uitstekend voor de advertentiekwaliteit verandert afhankelijk van uw acties terwijl u advertenties maakt en bewerkt. U heeft de beoordeling Onvolledig als de advertentie niet aan de minimumvereisten voldoet, namelijk 2 koppen en 1 beschrijving.

De beoordeling verandert terwijl u advertenties maakt en de vermelde best practices volgt. Als u alle stappen uit het voortgangsmenu van Advertentiekwaliteit doorloopt (naast de advertentiebeoordeling) en u verschillende hoogwaardige componenten toevoegt, wordt de advertentiebeoordeling Uitstekend.

Advertentiekwaliteit gebruiken om de prestaties te verbeteren van bestaande advertenties met componenten

Voor advertenties die u wilt bewerken, kunt u op de prompts van Advertentiekwaliteit klikken. Er wordt dan aangegeven welke acties u kunt uitvoeren om de advertentieprestaties te verbeteren door componenten toe te voegen. Mogelijk worden de volgende begeleidende instructies weergegeven:

• Met video-componenten kunt u aantrekkelijkere advertenties maken. Voeg een video toe.
  • Voeg een paar afbeeldingen toe, zodat uw advertentie opvalt.
  • Geef uw advertentie op meer plaatsen weer. Voeg minimaal 1 liggende video toe.
  • Geef uw advertentie op meer plaatsen weer. Voeg minimaal 1 staande video toe.
  • Geef uw advertentie op meer plaatsen weer. Voeg minimaal 1 vierkante video toe.
  • Voeg meer liggende video's toe om de kans op betere advertentieprestaties te vergroten.
  • Voeg meer staande video's toe om de kans op betere advertentieprestaties te vergroten.
  • Voeg meer vierkante video's toe om de kans op betere advertentieprestaties te vergroten.
  • De advertentie is uitstekend ingesteld. Probeer nu slecht presterende componenten te vervangen om de algehele prestaties te verbeteren.

Aan de hand van componentrapportage in app-campagnes kunt u nagaan welke componenten slecht presteren en moeten worden vervangen. Houd Advertentiekwaliteit in de gaten om te zien welke componenten worden gebruikt voor elk van uw advertenties en voer acties uit waarmee u de advertentieprestaties kunt verbeteren.

Opmerking: De functie Advertentiekwaliteit is niet beschikbaar voor app-campagnes voor pre-registratie (ACpre).