Om annoncekvalitet for appkampagner

Med annoncekvalitet bliver du guidet gennem annonceoprettelsen i kraft af en bedømmelse af din annonces effektivitet ud fra antallet og typen af aktiver, du inkluderer. Når du opretter eller redigerer en annonce, kan du bruge anbefalingerne mht. annoncekvalitet til at tilføje aktiver, der kan gøre annoncen mere effektiv.

Sådan bruger du annoncekvalitet ifm. oprettelse af annoncer

Den samlede bedømmelse med hensyn til annoncekvalitet (enten "Dårlig", "Middel", "God" eller "Fremragende") ændrer sig i henhold til dine handlinger under oprettelse og redigering af annoncer. Bedømmelsen "Ufuldstændig" vises, hvis minimumskravene til en annonce, dvs. mindst 2 overskrifter og 1 beskrivelse, ikke er opfyldt.

Bedømmelsen ændres, i takt med at du går videre med oprettelsen af annoncen og følger de angivne optimale løsninger. Hvis du fuldfører alle de trin, der er angivet i statusmenuen for annoncekvalitet (ud for annoncebedømmelsen), og tilføjer en række forskellige effektive aktiver, bliver annoncebedømmelsen "Fremragende".

Sådan bruger du annoncekvalitet som et middel til at gøre allerede oprettede annoncer mere effektive ved hjælp af aktiver

Hvis der er tale om annoncer, du er klar til at redigere, kan du klikke dig gennem anbefalingerne med hensyn til annoncekvalitet for at se, hvilke handlinger du kan foretage for at gøre annoncerne mere effektive ved at tilføje aktiver. Du kan f.eks. få vist følgende anbefalinger:

• Videoaktiver gør annoncerne mere interessante. Prøv at tilføje en video.
  • Tilføj nogle billeder for at få din annonce til at skille sig ud.
  • Vis din annonce på flere steder. Tilføj mindst én video i liggende format.
  • Vis din annonce på flere steder. Tilføj mindst én video i stående format.
  • Vis din annonce flere steder. Tilføj mindst én video i kvadratisk format.
  • Hvis du tilføjer flere videoer i liggende format, er der større chance for at øge annonceeffektiviteten.
  • Hvis du tilføjer flere videoer i stående format, kan det øge dine chancer for bedre annonceeffektivitet.
  • Hvis du tilføjer flere videoer i kvadratisk format, kan det øge dine chancer for bedre annonceeffektivitet.
  • Din annoncekonfiguration er fremragende. Nu kan du prøve at erstatte aktiver med lav effektivitet for at forbedre den samlede effektivitet.

Du kan bruge rapportering af aktiver for appkampagner til at se, hvilke aktiver der er ineffektive og bør erstattes. Hold øje med annoncekvaliteten for at spore dækningen med hensyn til aktiver for hver annonce og foretage handlinger, der kan være med til at øge annonceeffektiviteten.

Bemærk! Funktionen Annoncekvalitet er ikke tilgængelig for appkampagner til forhåndsregistrering (ACpre, App campaigns for forhåndsregistrering).