Sobre l'eficàcia de l'anunci pel que fa a les campanyes d'aplicacions

L'eficàcia de l'anunci és una guia a l'hora de crear anuncis, ja que indica l'efectivitat dels anuncis en funció del nombre i dels tipus de recursos que hi incloeu. En crear o editar un anunci, podeu utilitzar les indicacions sobre la seva eficàcia per afegir recursos que en puguin millorar el rendiment.

Utilitzar l'eficàcia de l'anunci en crear un anunci

La valoració general de l'eficàcia d'un anunci ("Baixa", "Mitjana", "Bona" o "Excel·lent") s'anirà adaptant en funció de les accions que dugueu a terme durant la creació i l'edició de l'anunci. Veureu la valoració "Incompleta" si no incloeu els requisits mínims per a un anunci; és a dir, dos títols i una descripció.

La valoració canviarà a mesura que avanceu en la creació de l'anunci i apliqueu les pràctiques recomanades que es mostren. Si seguiu tots els passos indicats al menú de progrés d'eficàcia de l'anunci (que es mostra al costat de la valoració de l'anunci) i afegiu diversos recursos eficaços, la valoració de l'anunci serà "Excel·lent".

Utilitzar l'eficàcia de l'anunci per millorar amb recursos el rendiment d'anuncis existents

En el cas dels anuncis que voleu editar, feu clic a les indicacions d'eficàcia de l'anunci a fi d'esbrinar quines accions podeu dur a terme per millorar el rendiment dels anuncis afegint recursos. És possible que vegeu qualsevol d'aquestes indicacions d'orientació:

• Els recursos de vídeo permeten crear anuncis més atractius. Proveu d'afegir un vídeo.
  • Afegiu algunes imatges per fer que l'anunci destaqui.
  • Mostreu l'anunci en més llocs. Afegiu com a mínim 1 vídeo horitzontal.
  • Mostreu l'anunci en més llocs. Afegiu com a mínim 1 vídeo vertical.
  • Mostreu el vostre anunci en més llocs. Afegiu com a mínim 1 vídeo quadrat.
  • Si afegiu més vídeos horitzontals, tindreu més possibilitats de millorar el rendiment de l'anunci.
  • Si afegiu més vídeos verticals, tindreu més possibilitats de millorar el rendiment de l'anunci.
  • Si afegiu més vídeos quadrats, tindreu més possibilitats de millorar el rendiment de l'anunci.
  • La configuració de l'anunci és excel·lent. Ara, proveu de substituir els recursos de rendiment baix per millorar el rendiment general.

Podeu utilitzar els informes de recursos a les campanyes d'aplicacions per veure quins tenen un rendiment baix i cal substituir. Superviseu l'eficàcia de l'anunci per fer un seguiment de la cobertura dels recursos per a cadascun dels anuncis i prendre mesures que us permetin millorar-ne el rendiment.

Nota: la funció Eficàcia de l'anunci no està disponible per a les campanyes d'aplicacions per generar preregistre (ACpre).