Få gjort mer – uansett hvor du er – med nye funksjoner i Google Ads-mobilappen

3. mars 2020

Med Google Ads-mobilappen kan du overvåke kampanjene dine i sanntid, gjennomgå nyttige anbefalinger og iverksette tiltak raskt og effektivt for å oppnå bedre resultater. De siste månedene har vi effektivisert appen i et forsøk på å håndtere noen av tilbakemeldingene vi har fått. Dette er årsaken til at vi i dag lanserer nye funksjoner for optimaliseringsresultat og mørk modus i appen.

Prioriter de beste anbefalingene på en raskere måte

Ved hjelp av optimaliseringsresultatet kan du prioritere anbefalinger for kampanjene dine, slik at det er enkelt for deg å oppnå bedre resultater raskt via appen. For at det skal være enda enklere for deg å finne de viktigste anbefalingene kan du nå se optimaliseringsresultatene både på konto- og kampanjenivå på Kontooversikt-skjermen. Kampanjene med anbefalinger som kan gi størst potensiell effekt, står oppført først. Dermed kan du prioritere handlingene du sannsynligvis oppnår best resultater med.

Gif of account overview page

Bli varslet når optimaliseringsresultatet ditt endres

For at du raskt skal få informasjon om nye anbefalinger blir du varslet i sanntid når optimaliseringsresultatet ditt endres. Trykk på varselet for å åpne Anbefalinger-siden, der du kan iverksette tiltak for å øke poengsummen din og oppnå bedre resultater. For å motta disse varslene må du velge dem på Innstillinger-siden i appen.

Behagelig visuell opplevelse med mørk modus

Mørk modus er utformet for at den visuelle opplevelsen skal være behagelig. Enten du er i miljøer med lite lys eller hvis du foretrekker mørke bakgrunnsfarger på telefonen, kan du nå bruke mørk modus i Google Ads-mobilappen. Hvis du allerede har slått på mørk modus i telefoninnstillingene, vises mørk modus automatisk i appen. Du kan også slå på mørk modus på Innstillinger-siden i appen.

Diesel logo Diesel.ie er et ledende merkenavn innen mote og klær i Irland som prioriterer, gjennomgår og tar i bruk anbefalinger på mobiltelefonene sine ut fra optimaliseringsresultatet i Google Ads-mobilappen. Selskapet har dermed kunnet markedsføre produktene og kampanjene sine på en mer effektiv måte, og har oppnådd 30 ganger mer trafikk sammenlignet med året før.
AGY47 logo AGY47 er et ledende byrå for digital markedsføring som bruker Google Ads-mobilappen til å sjekke resultatene sine, gjøre forbedringer ut fra optimaliseringsresultatet og holde kontoen sin godt organisert – uansett hvor de er. På denne måten sparer selskapet minst to timer per uke for hver av kontoene sine.

Hvis du vil se optimaliseringsresultat og mørk modus på mobilenheten din, kan du laste ned Google Ads-mobilappen på Android (stjernerangering på 4,5/5) eller iOS (stjernerangering på 4,5/5). Følg disse anbefalte fremgangsmåtene for å få mest mulig ut av kontoen din med Google Ads-mobilappen.

Skrevet av Ryan Beauchamp, produktsjef for Google Ads