Fer més des de qualsevol lloc amb les funcions noves de l'aplicació mòbil Google Ads

3 de març de 2020

L'aplicació mòbil Google Ads us permet supervisar les campanyes en temps real, revisar les recomanacions d'alt impacte i actuar de manera ràpida per millorar el rendiment. Durant els darrers mesos, hem fet diverses millores a l'aplicació per respondre a alguns dels vostres suggeriments. És per això que, a partir d'avui, l'aplicació inclou noves funcions de puntuació d'optimització i el mode fosc.

Prioritzar més ràpidament les recomanacions principals

La puntuació d'optimització us ajuda a prioritzar les recomanacions per a les campanyes, cosa que us permet millorar-ne el rendiment amb rapidesa des de l'aplicació. Perquè us sigui encara més fàcil trobar les recomanacions més crítiques, ara podeu veure les puntuacions d'optimització al nivell de compte i de campanya a la pantalla Visió general del compte. Les campanyes que tenen recomanacions amb un impacte potencial més alt es mostren primer perquè pugueu prioritzar les accions que milloraran el rendiment.

Gif of account overview page

Rebre una notificació quan canviï la puntuació d'optimització

Per ajudar-vos a estar al dia de les recomanacions noves, rebreu una notificació en temps real quan canviï la vostra puntuació d'optimització. Toqueu la notificació per obrir la pàgina Recomanacions, en què podreu dur a terme accions per augmentar la puntuació i millorar el rendiment. Per rebre aquestes notificacions, activeu-les a la pàgina Configuració de l'aplicació.

Treballar còmodament amb el mode fosc

El mode fosc s'ha creat per millorar la comoditat visual. Tant si sou en un entorn amb poca llum com si preferiu que el telèfon tingui colors de fons foscos, ara podeu utilitzar el mode fosc a l'aplicació mòbil Google Ads. Si ja heu activat el mode fosc a la configuració del telèfon, també s'activarà a l'aplicació automàticament. També podeu activar-lo a la pàgina Configuració de l'aplicació.

Diesel logo A Diesel.ie, una de les principals marques de roba i moda d'Irlanda, van utilitzar la puntuació d'optimització a l'aplicació mòbil Google Ads per prioritzar, revisar i aplicar recomanacions des de telèfons mòbils. Com a resultat, van aconseguir difondre els seus productes i promocions de manera més efectiva i van multiplicar per 30 el seu trànsit respecte a l'any anterior.
AGY47 logo A AGY47, una agència líder de màrqueting digital, van utilitzar l'aplicació mòbil Google Ads per consultar el rendiment, fer millores amb la puntuació d'optimització i mantenir el seu compte organitzat des de qualsevol lloc, cosa que els va permetre estalviar més de dues hores per setmana i compte.

Per veure la vostra puntuació d'optimització i el mode fosc al mòbil, baixeu l'aplicació mòbil Google Ads per a Android (puntuació en estrelles de 4,5/5) o per a iOS (puntuació en estrelles de 4,5/5). Utilitzeu aquestes pràctiques recomanades per treure el màxim profit del vostre compte amb l'aplicació mòbil Google Ads.

Publicat per Ryan Beauchamp, director de producte, Google Ads