Parallelle tracking voor videocampagnes is nu beschikbaar

14 januari 2020

De snelheid van uw mobiele site is tegenwoordig belangrijker dan ooit. In de detailhandel hebben we geconstateerd dat een vertraging van één seconde voor laadtijden op mobiele apparaten tot 20% minder conversies kan leiden.1 Met parallelle tracking kunt u de snelheid van uw mobiele site verbeteren door mensen rechtstreeks naar de bestemmingspagina te leiden, terwijl meting op de achtergrond plaatsvindt. We hebben vastgesteld dat de pagina's van adverteerders die gebruikmaken van parallelle tracking tot vijf seconden sneller worden geladen.2

Parallelle tracking is nu beschikbaar voor videocampagnes en is vanaf 30 maart 2020 verplicht voor alle videocampagnes (wat nu al het geval is voor Zoeken, Shopping en Display). Als u met een provider voor klikmeting werkt, neemt u zo snel mogelijk contact op met die provider om een onderbreking van uw systeem voor klikmeting te voorkomen. Als u advertentie-URL's moet wijzigen, moeten uw advertenties worden beoordeeld.

Klik hier voor meer informatie over parallelle tracking en hoe u zich kunt aanmelden voor videocampagnes.

1. SOASTA,'The State of Online Retail Performance', VS, april 2017
2. Interne gegevens van Google, september 2018