Configurar el seguiment d'URL dinàmics en una campanya d'hotels

Podeu utilitzar URL de seguiment dinàmics a Google Ads per fer un seguiment del trànsit que arriba al vostre lloc web des de les campanyes d'hotels. La configuració d'aquests URL es pot dur a terme al compte de Google Ads mitjançant la plantilla de seguiment i el sufix d'URL final. Heu de definir l’element LPURL a la configuració de la pàgina de destinació de Hotel Center per indicar quina és la pàgina de destinació final a la qual voleu que els vostres anuncis enviïn trànsit.

Un cop configurat aquest element, els usuaris que facin clic a l’anunci es dirigiran a un enllaç ampliat creat mitjançant els URL de seguiment de Google Ads i l’element LPURL de la configuració de la pàgina de destinació, en comptes de dirigir-se a l’enllaç definit a l’element URL. Si no s'ha especificat cap element LPURL a les dades de punt de venda, no tindreu cap URL ni cap paràmetre de seguiment de Google Ads i l’anunci dirigirà els usuaris a l'element URL ampliat. Obteniu més informació sobre l'element LPURL. Si la plantilla de seguiment o els sufixos d'URL final estan definits en qualsevol dels nivells superiors, s'ignorarà l'element LPURL i l'URL que es difongui es continuarà extraient de l'element URL.

També podeu utilitzar les plantilles de seguiment de Google Ads amb les campanyes d'hotels per especificar informació de seguiment addicional. Per exemple, podeu afegir paràmetres personalitzats i de ValueTrack a les plantilles de seguiment o als sufixos d'URL final.

Recordatori

• Només es poden utilitzar paràmetres de ValueTrack a les plantilles de seguiment de Google Ads i als sufixos d'URL final. Els paràmetres de ValueTrack no es poden utilitzar a l'LPURL.
  • Només es poden utilitzar paràmetres dinàmics de pàgina de destinació als elements LPURL o URL del fitxer de la pàgina de destinació; no es poden fer servir a les plantilles de seguiment de Google Ads.

Instruccions

Afegir plantilles de seguiment, sufixos d'URL final i paràmetres personalitzats a un compte, una campanya o un grup d'anuncis de Google Ads

Les plantilles de seguiment i els sufixos d'URL final es poden definir al nivell de compte, de campanya i de grup d'anuncis. Es poden definir paràmetres personalitzats al nivell de campanya i de grup d'anuncis. Obteniu més informació sobre com podeu configurar el seguiment amb paràmetres de ValueTrack.

Afegir plantilles de ValueTrack a un grup d'hotels

Podeu afegir plantilles de seguiment i sufixos d'URL final al nivell de grup d'hotels. Aquests camps també es poden penjar mitjançant la pujada massiva. Els paràmetres personalitzats no s'admeten al nivell de grup d'hotels.
  1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. A la pàgina Campanyes, feu clic a la campanya que voleu editar.
  3. Al menú de pàgines, feu clic a Grups d'hotels.
  4. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads.
  5. Desplegueu la secció "Atributs" i, a continuació, marqueu les caselles que hi ha al costat de "Sufix d'URL final" i "Plantilla de seguiment".
  6. Feu clic a Aplica per desar els canvis.
  7. Si el grup d'hotels que voleu editar té subdivisions, desplegueu-lo per veure-les.
  8. En cada subdivisió de les columnes "Plantilla de seguiment" o "Sufix d'URL final", feu clic a la icona de llapis  per afegir el sufix d'URL final i plantilles de seguiment.

Exemples d'utilització del seguiment

A continuació us mostrem uns quants exemples de com podeu utilitzar els paràmetres de ValueTrack. En tots els casos, ens referim a l'element "LPURL" que s'especifica a les dades de la pàgina de destinació. Si no s'hi ha especificat cap element "LPURL", no utilitzarem cap plantilla ni paràmetre de ValueTrack de Google Ads.

Configurar un element LPURL per a ValueTrack

Per aprofitar els avantatges que ofereixen les noves funcions de ValueTrack a Google Ads, cal definir una etiqueta <LPURL> nova al feed de pàgines de destinació de Hotel Center. Obteniu més informació sobre l'element LPURL.

Per configurar l'element "LPURL" , tingueu en compte el contingut de l'etiqueta <URL> que feu servir per a cada etiqueta <PointOfSale>. Classifiqueu l'URL en una de les categories següents i feu el canvi corresponent. Us recomanem que aïlleu només el component de la pàgina de destinació de l'URL que ha de figurar a l'element LPURL. L’etiqueta <URL> no s'ha de modificar.

Categoria 1: l'URL no utilitza cap redirecció a la pàgina de destinació final

<URL>http://partner.com/landing?hid=(PARTNER-HOTEL-ID)</URL>

Si l'URL ja és la pàgina de destinació final, afegiu una etiqueta <LPURL> a l'XML de la pàgina de destinació amb el mateix contingut d'URL.

Canvi proposat:
<URL>http://partner.com/landing?hid=(PARTNER-HOTEL-ID)</URL>
<LPURL>http://partner.com/landing?hid=(PARTNER-HOTEL-ID)</LPURL>

Categoria 2: l'URL utilitza redireccions que no modifiquen la pàgina de destinació durant la redirecció

<URL>https://example.tracker.com?campaign_id=(CAMPAIGN-ID)&t_url=http://partner.com/landing%3Fhid%3D(PARTNER-HOTEL-ID)</URL>

Com que hi ha una redirecció a través d'un sistema de seguiment extern, afegiu una etiqueta <LPURL> al fitxer XML de la pàgina de destinació que aïlli la pàgina de destinació final (marcada en negreta). Com que l'element "LPURL" és la pàgina de destinació final, ja no cal que vagi amb caràcters d'escapada perquè aquests caràcters s'inclouran automàticament si la configuració de ValueTrack a Google Ads és correcta.

Canvi proposat:
<URL>https://example.tracker.com?campaign_id=(CAMPAIGN-ID)&t_url=http://partner.com/landing%3Fhid%3D(PARTNER-HOTEL-ID)</URL>
<LPURL>http://partner.com/landing?hid=(PARTNER-HOTEL-ID)</LPURL>

Els segments d'URL utilitzats únicament per al seguiment (en vermell) es definiran a la plantilla de seguiment de Google Ads d'aquesta manera:

https://example.tracker.com?campaign_id={campaignid}&t_url={lpurl}

Més opcions de configuració avançada

Categoria 3: l'URL utilitza redireccions per afegir paràmetres estàtics o de seguiment a la pàgina de destinació

<URL>https://partnerpage.com?language_code=(USER-LANGUAGE)&url=http://hotelbrandApage.com/landing%3Fhid%3D(PARTNER-HOTEL-ID)</URL>

Hi ha una redirecció a l'URL i s'utilitzarà per modificar la pàgina de destinació final afegint un paràmetre d'URL estàtic o de ValueTrack al final de l'URL. Partint de l'exemple anterior, l'URL de la pàgina de destinació s'ha de modificar durant el temps de redirecció d'una manera similar a aquesta:

http://hotelbrandApage.com/landing?hid=12345&orgin=partnerA&adgroupid=100001

En aquest cas, els paràmetres de la pàgina de destinació s'han d'afegir mitjançant el camp de sufix d'URL final de la plantilla de ValueTrack en comptes de dependre d'aquestes redireccions de l'element LPURL o d'utilitzar la plantilla de seguiment.

Canvi proposat:
<URL>https://partnerpage.com?language_code=(USER-LANGUAGE)&url=http://hotelbrandApage.com/landing%3Fhid%3D(PARTNER-HOTEL-ID)</URL>
<LPURL>http://partner.com/landing?hid=(PARTNER-HOTEL-ID)</LPURL>

La plantilla de seguiment es pot configurar perquè el seguiment d'URL es mantingui:

https://partnerpage.com?language_code=(USER-LANGUAGE)&url={lpurl}

Per tal que aquest paràmetre addicional d'URL s'afegeixi a la pàgina de destinació, definiu el sufix d'URL final d'aquesta manera:

&origin=partnerA&adgroupid={adgroupid}

Cal evitar el format de plantilla de seguiment següent:

https://partnerpage.com?language_code=(USER-LANGUAGE)&url={lpurl}%26orgin%3DpartnerA%26adgroupid%3D{adgroupid}

Traieu els paràmetres d'URL de la pàgina de destinació de la plantilla de seguiment i utilitzeu el sufix d'URL final per configurar sufixos addicionals de pàgina de destinació, tal com es mostra més amunt.

Categoria 4: l'URL utilitza redireccions per modificar considerablement la pàgina de destinació final

<URL>https://partnerpage.com?language_code=(USER-LANGUAGE)&url=http://hotelbrandApage.com/landing%3Fhid%3D(PARTNER-HOTEL-ID)</URL>

Tot i que hi ha una redirecció a l'URL, no s'utilitza només per fer el seguiment. També es pot utilitzar per modificar l'URL de la pàgina de destinació d'una manera complexa. Per exemple, si l'URL s'ha de modificar durant la redirecció d'una manera similar a aquesta:

http://hotelbrandApage.com/subbrand/landing?hid=12345

En aquest cas, el pas següent és afegir una etiqueta <LPURL> a l'XML de la pàgina de destinació amb el mateix contingut d’URL.

Canvi proposat:
<URL>https://partnerpage.com?language_code=(USER-LANGUAGE)&url=http://hotelbrandApage.com/landing%3Fhid%3D(PARTNER-HOTEL-ID)</URL>
<LPURL>https://partnerpage.com?language_code=(USER-LANGUAGE)&url=http://hotelbrandApage.com/landing%3Fhid%3D(PARTNER-HOTEL-ID)</LPURL>

Utilitzar plantilles de seguiment i sufixos d'URL final

Si voleu utilitzar redireccions a les plantilles de seguiment o als paràmetres de ValueTrack, a continuació teniu alguns exemples de com podeu configurar les plantilles de ValueTrack.
Us recomanem que només inseriu segments d'URL utilitzats per al seguiment de tercers a la plantilla de seguiment. Els paràmetres que s’han de propagar a la pàgina de destinació final s’han de configurar mitjançant el sufix d'URL final.

Exemple: afegir paràmetres de ValueTrack a pàgines de destinació

Si el vostre element "LPURL" indica l'URL següent:

https://www.partnerdomain.com?checkinDate=(CHECKINDAY)

i voleu que els URL es publiquin així:

https://www.partnerdomain.com?checkinDate=2001-01-01&adgroupid=123456

aleshores podeu definir la plantilla de seguiment com a buida i el sufix d'URL final d'aquesta manera:

adgroupid={adgroupid}

Nota: no recomanem utilitzar la plantilla de seguiment per afegir paràmetres d'URL a la pàgina de destinació. Tingueu en compte les pràctiques recomanades pel que fa a la configuració que s'indiquen tot seguit.

Pràctiques recomanades pel que fa a la configuració

Consell 1. Eviteu les plantilles de seguiment amb aquest format:

{lpurl}?campaign_id={campaignid}&adgroup_id={adgroupid}

Si el que voleu és afegir paràmetres de seguiment d’URL a la pàgina de destinació, utilitzeu el sufix d'URL final, deixeu la plantilla de seguiment buida i definiu el sufix d’URL final així:

campaign_id={campaignid}&adgroup_id={adgroupid}

Consell 2. Eviteu afegir paràmetres d’URL amb caràcters d'escapada a la plantilla de seguiment:

https://example.tracker.com?t_url={lpurl}%26campaign_id%3D{campaignid}%26adgroup_id%3D{adgroupid}%26hotel_id={hotel_id}

A l'exemple anterior, els paràmetres d'URL campaignid i adgroupid van amb caràcters d'escapada i s'envien a la pàgina de destinació en comptes d'enviar-se al servei de seguiment. Per obtenir el mateix resultat, us recomanem que definiu la plantilla de seguiment així:

https://example.tracker.com?t_url={lpurl}&hotel_id={hotel_id}

Definiu el sufix d'URL final així:

campaign_id={campaignid}&adgroup_id={adgroupid}

Exemple: utilitzar redireccions amb plantilles de seguiment

Les plantilles de seguiment s'han d'utilitzar per configurar qualsevol sistema de seguiment extern que faci servir redireccions. Els paràmetres que es transfereixen a la pàgina de destinació s'han de continuar afegint mitjançant el sufix d'URL final.

Si el vostre element "LPURL" indica l'URL següent:

https://www.partnerdomain.com?checkinDate=(CHECKINDAY)

i l'URL que voleu difondre és:

https://www.semtracker-example.com/media/redir.php?prof=12&campaignid=89012232&networkType=s&url=https://www.partnerdomain.com%3DcheckinDate%3D2001-01-01&adgroupid%3D123456

amb aquest URL de la pàgina de destinació:

https://www.partnerdomain.com?checkinDate=2001-01-01&adgroupid=123456

aleshores podeu definir la plantilla de seguiment així:

https://www.semtracker-example.com/media/redir.php?prof=12&campaignid={campaignid}&networkType={network}&url={lpurl}

i el sufix d'URL final així:

adgroupid={adgroupid}

Exemple: no s’ha definit l'element LPURL

Si l'element "LPURL" no està definit i l'element "URL" indica l'URL següent:

https://www.partnerdomain.com?checkinDate=(CHECKINDAY)

Independentment dels paràmetres de seguiment definits a Google Ads, es difondrà l'URL següent:

https://www.partnerdomain.com?checkinDate=2010-01-01

Les plantilles de seguiment i els sufixos d'URL final es poden definir al nivell de compte, de campanya, de grup d'anuncis i de grup d'hotels. Obteniu més informació sobre les plantilles de seguiment i sobre com podeu afegir sufixos d'URL final.

Exemple: no s'ha definit la plantilla de seguiment o el sufix d'URL final

Si els elements "URL" i "LPURL" estan definits d'una manera semblant als URL següents:

<URL>https://example.tracker.com?campaign_id=(CAMPAIGN-ID)&t_url=http://partner.com/landing%3Fhid%3D(PARTNER-HOTEL-ID)</URL>
<LPURL>http://partner.com/landing?hid=(PARTNER-HOTEL-ID)</LPURL>

Si no s'ha definit la plantilla de seguiment o el sufix d’URL final per al nivell propi o qualsevol nivell superior, es continuarà utilitzant l’element “URL” i s’ignorarà l'element LPURL. L’URL que es difondria en aquest exemple seria:

https://example.tracker.com?campaign_id=100001&t_url=http://partner.com/landing%3Fhid%3Dabcde

Utilitzar paràmetres personalitzats amb les plantilles de seguiment

Si voleu utilitzar paràmetres personalitzats amb les plantilles de seguiment, obteniu més informació sobre com podeu gestionar el seguiment i les redireccions. Els paràmetres personalitzats només es poden definir al nivell de campanya i de grup d'anuncis.

Recordatori

Si afegiu plantilles de seguiment en diversos nivells, Google Ads utilitzarà la que sigui més específica. Per exemple, si teniu una plantilla de seguiment al nivell de grup d’anuncis i al de grup d’hotels, s’utilitzarà la del grup d’hotels.

Si les plantilles de seguiment inclouen paràmetres de ValueTrack que proporcionen informació sobre paraules clau, com ara el paràmetre {keyword}, aquests paràmetres es mostren en blanc per als anuncis d'hotel, ja que per mostrar-los Hotel Ads fa servir grups d'hotels, no pas paraules clau. De la mateixa manera, no s'admeten paràmetres de ValueTrack com ara {feeditemid}, {matchtype}, {devicemodel}, {placement} o {adposition}, però sí que s'admeten els paràmetres més específics d'hotels com ara {hotel_id}, {hotel_partition_id}, {hotel_adtype} i {hotelcenter_id}. Obteniu més informació sobre com podeu configurar el seguiment amb paràmetres de ValueTrack.