Meer inzicht in uw biedstrategie krijgen met belangrijke signalen

21 november 2019

Met Slim bieden kunt u de prestaties verbeteren en tijd besparen. U kunt nu enkele van uw belangrijkste biedsignalen bekijken in het biedstrategierapport, zodat u meer inzicht krijgt in de factoren die de prestaties verbeteren en u insights heeft om beter onderbouwde beslissingen over uw bredere marketingstrategie te nemen.

Deze signalen worden momenteel weergegeven voor campagnes met Doel-CPA en Aantal conversies maximaliseren op Google Zoeken. Ondersteuning voor 'Doel-ROAS' en 'Conversiewaarde maximaliseren' komt later beschikbaar. Belangrijke signalen omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

• apparaattype,
  • locatie,
  • dag van de week,
  • tijdstip van de dag en
  • zoekwoorden.

Het rapport kan ook combinaties van verschillende signalen bevatten. Zo kan het bijvoorbeeld aangeven dat mensen die in het weekend naar het zoekwoord [bedrijf] in Los Angeles in Californië zoeken, vaker converteren.

Top signals in the Google Ads UI

Ga voor meer informatie over biedstrategierapporten en belangrijke signalen naar het Helpcentrum van Google Ads.