Itemupdates voor app-campagnes

15 oktober 2019

App-campagnes gebruiken uw tekst-, beeld-, video- en HTML5-items om relevante advertenties weer te geven aan enthousiaste app-gebruikers op Google.

In de komende maanden zullen we de modellen voor app-campagnes updaten. Dit doen we om verkeer toe te wijzen aan elk van uw bestanden voor advertentiemateriaal, en om de manier waarop campagnes itemcombinaties als advertenties selecteren en weergeven, te verbeteren. Zo kunt u beter onderbouwde ontwerpbeslissingen nemen, vooral wanneer nieuwe app-advertentievoorraad beschikbaar komt op Discover en YouTube Zoeken.

Adverteerders met actieve app-campagnes accepteren deze updates automatisch, dus u hoeft niets te doen. Hoewel we geen negatieve invloed verwachten op de prestaties van uw app-campagnes, ziet u mogelijk veranderingen in uw statistieken voor itemrapportage.

Bekijk onze creatieve praktische tips om meer uit deze verbeteringen te halen wanneer ze worden geïmplementeerd.

Gepost door Duo Wu, Product Manager, App-advertenties