La puntuació d’optimització ja està disponible a l’aplicació mòbil Google Ads

13 de setembre de 2019

La puntuació d'optimització us ajuda a prioritzar les recomanacions per a les campanyes a fi que pugueu assolir els vostres objectius empresarials més ràpidament i eficientment. La puntuació utilitza una escala del 0% al 100% i és una manera senzilla de veure si el vostre compte està definit per aprofitar-ne tot el potencial. Anteriorment, aquesta puntuació només estava disponible en ordinadors, però a partir d’avui la podeu veure a l'aplicació mòbil Google Ads i actuar en conseqüència des d'aquí.

Example of optimization score in the app

Ara, podeu revisar i aplicar recomanacions des de qualsevol lloc, de manera que no passareu per alt cap acció important només perquè no tingueu l'ordinador a mà. A l’aplicació, la puntuació d’optimització us ajuda a prioritzar fàcilment les recomanacions que tenen més impacte, com ara afegir paraules clau noves, activar Smart Bidding i treure paraules clau negatives conflictives.

Diesel.ie Logo
Diesel.ie, una de les principals marques de roba i moda d'Irlanda, utilitza l'aplicació mòbil Google Ads per supervisar el rendiment de les campanyes, obtenir notificacions útils i fer canvis sobre la marxa. Van utilitzar la puntuació d’optimització a l’aplicació mòbil per prioritzar, revisar i aplicar recomanacions des dels telèfons mòbils. Com a resultat, van aconseguir promocionar els seus productes i promocions de manera més efectiva i van multiplicar per 30 el seu trànsit respecte de l'any anterior.

Per consultar la vostra puntuació d’optimització al mòbil, baixeu l’aplicació mòbil Google Ads per a Android o per aiOS i aneu a la pàgina Recomanacions. Utilitzeu aquestes pràctiques recomanades per treure el màxim profit del vostre compte amb l'aplicació mòbil Google Ads.

Publicat per Ryan Beauchamp, director de producte, Google Ads