Håll kontakten med Google Ads-appen

Rekommenderade metoder för att få ut mesta möjliga av ditt konto när du är på språng.

A woman looking at her laptop. Next to her are 3 icons: upward arrow, list, and checkmark.

Best Practices logo

I Google Ads-appen kan du skapa och bevaka kampanjer i realtid med anpassade aviseringar, läsa rekommendationer som kan få stor positiv effekt på ditt resultat samt vidta åtgärder snabbt och enkelt.

Tips

Se till att du har uppdaterat till den senaste versionen av Google Ads-appen. Du kan söka efter uppdateringar på Google Play eller Apple App Store.

På den här sidan

Mobile phone icon

Bevaka resultatet

” ”

• På översiktssidan för kontot kan du se ditt senaste kontoresultat. Här finns också interaktiva kort som Auktionsinformation där du kan se om det krävs någon åtgärd.
  • Granska resultatdata på den nivå som är mest relevant för dig. Du kan visa resultat för konton, kampanjer, annonsgrupper, annonser och sökord.

Bar chart

Vidta åtgärder för att förbättra kontot

” ”

•  Läs dina rekommendationer minst en gång i veckan. Google Ads visar rekommendationer baserade på realtidsdata som du snabbt kan granska och tillämpa.

Tips

Använd optimeringsresultatet för att prioritera rekommendationerna. Optimeringsresultatet rekommenderar åtgärder som kan få stor effekt baserat på historiska resultat, auktionssimuleringar och maskininlärning.

Exempel på åtgärder du kan vidta:

Conversion tracking icon

Håll dina kampanjer på rätt spår

” ”

• Konfigurera anpassade aviseringar på sidan Inställningar. Du kan få aviseringar och varningar i realtid, till exempel resultatsammandrag per vecka eller underkända annonser.
  • Använd hjälpsidan i appen om du vill kontakta en expert via telefon, chatt eller e-post för att få hjälp.

Tips

När du använder Google Ads-appen medan du är på språng kan du skydda dina konton genom att ställa in ett skärmlås och tvåstegsverifiering.

Mail iconVill du få avancerade tips och uppdateringar från Google Ads direkt till inkorgen? Registrera dig för nyhetsbrevet Best Practices.