Verbonden blijven met de mobiele Google Ads-app

Best practices om onderweg optimaal gebruik te maken van uw account.

A woman looking at her laptop. Next to her are 3 icons: upward arrow, list, and checkmark.

Best Practices logo

Met de mobiele Google Ads-app kunt u niet alleen uw campagnes in realtime maken en bijhouden met aangepaste meldingen, maar ook aanbevelingen met grote impact doornemen om de prestaties te verbeteren en snel en makkelijk actie te ondernemen.

Tip

Zorg ervoor dat u heeft geüpdatet naar de nieuwste versie van de mobiele Google Ads-app. Controleer op updates in Google Play of de Apple App Store.

Op deze pagina

Mobile phone icon

Prestaties bijhouden

" "

• Gebruik de overzichtspagina van het account om de meest recente accountprestaties te bekijken, samen met interactieve kaarten zoals Veilinginzichten, om te zien of u actie moet ondernemen.
  • Controleer prestatiegegevens op het niveau dat het meest relevant voor u is. U kunt de prestaties bekijken van accounts, campagnes, advertentiegroepen, advertenties en zoekwoorden.

Bar chart

Actie ondernemen om uw account te verbeteren

" "

•  Controleer uw aanbevelingen minimaal één keer per week. Google Ads geeft aanbevelingen op basis van realtime gegevens, die u snel kunt doornemen en toepassen.

Tip

Gebruik de optimalisatiescore om prioriteit te geven aan aanbevelingen. De optimalisatiescore beveelt acties aan die een grote potentiële impact hebben op basis van historische prestaties, veilingsimulaties en machine learning.

Voorbeelden van acties die u kunt uitvoeren:

Conversion tracking icon

Uw campagnes op schema houden

" "

• Stel aangepaste meldingen in op de pagina Instellingen. U kunt realtime meldingen en waarschuwingen krijgen, bijvoorbeeld over uw wekelijkse prestatieoverzicht of afgekeurde advertenties.
  • Gebruik de Help-pagina in de app om telefonisch, via chat of e-mail contact op te nemen met een expert als u support nodig heeft.

Tip

Als u de Google Ads-app onderweg gebruikt, kunt u uw accounts beveiligen door schermvergrendeling en verificatie in 2 stappen in te stellen.

Mail iconWilt u geavanceerde tips en updates voor Google Ads rechtstreeks in uw inbox krijgen? Meld u aan voor de nieuwsbrief met best practices.