Het maximale uit uw accounts halen met de mobiele Google Ads-app

Officiële handleiding voor het gebruik van de mobiele Google Ads-app.
Best Practices logo

Met de mobiele Google Ads-app heeft u meer mogelijkheden in Google Ads en kunt u onderweg uw campagnes in realtime bijhouden. Ook kunt u aanbevelingen met grote impact bekijken om de prestaties te verbeteren, en snel en makkelijk actie ondernemen. Dit is een checklist voor hoe u met de mobiele Google Ads-app het maximale uit uw accounts kunt halen.

Belangrijk: Gebruik altijd de nieuwste versie van de mobiele Google Ads-app, zodat u geen verbeteringen en nieuwe functies misloopt. Controleer via uw mobiele telefoon regelmatig op updates in Google Play of in de Apple App Store.

1. Onderweg de prestaties bijhouden

• Gebruik de overzichtspagina van uw account.

Waarom? U kunt de meest recente accountprestaties en interactieve kaarten zoals Veilinginzichten en 'Grootste wijzigingen' bekijken, zodat u weet of u actie moet ondernemen.

• Bekijk prestatiegegevens op het niveau dat het meest relevant en belangrijk voor u is.

Waarom? U kunt de prestaties bekijken van accounts, campagnes, advertentiegroepen, advertenties en zoekwoorden.

2. Actie ondernemen om uw account te verbeteren

• Breng snel wijzigingen aan, altijd en overal.

Waarom? Soms wilt u een wijziging aanbrengen wanneer u niet achter uw computer zit. De mobiele Google Ads-app biedt u de mogelijkheid dit te doen.

Voorbeelden van acties die u kunt uitvoeren:

• Controleer ten minste één keer per week de pagina Aanbevelingen.

Waarom? Google Ads geeft aanbevelingen voor uw account op basis van realtime gegevens, die u snel en eenvoudig kunt bekijken en toepassen.

Waarom? De optimalisatiescore maakt gebruik van historische prestaties, veilingsimulaties en machine learning om acties aan te bevelen die de grootste potentiële impact hebben.

3. Uw gebruikerservaring in Google Ads verbeteren

• Zet meldingen aan op de pagina Instellingen.

Waarom? Met realtime meldingen, bijvoorbeeld over uw wekelijkse prestatieoverzicht of afgekeurde advertenties, kunt u uw campagnes op schema houden.

• Ontvang hulp, waar u ook bent.

Waarom? Als u support nodig heeft, kunt u vanaf de Hulp-pagina in de app rechtstreeks contact met een expert opnemen via telefoon, chat of e-mail.

Tip

Houd uw accounts veilig: wanneer u de Google Ads-app onderweg gebruikt, stelt u schermvergrendeling en verificatie in 2 stappen in om uw accounts veilig te houden.

Download de mobiele Google Ads-app voor Android of iOS.

Meld u aan voor de nieuwsbrief Praktische tips om geavanceerde tips en updates voor Google Ads rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.