Om værdi for konverteringer via butiksbesøg

Måling og sporing af online- og offlineeffektiviteten af dine Google Ads-kampagner er vigtig for at forstå dit reelle investeringsafkast. Hvis du måler onlinekonverteringer og registrerer omsætningsoplysninger, kan du også værdisætte butiksbesøg for at estimere omsætningen i butikken. På denne måde kan du måle den samlede omsætning og annonceafkastet.

Sådan værdisætter du konverteringer via butiksbesøg

• Hvis du sporer onlinesalg som konverteringer og værdisætter dem som genereret "omsætning", kan du også bruge denne formel til at vælge konverteringsværdi til butiksbesøg:
    • Værdi for konverteringer via butiksbesøg = gennemsnitlig konverteringsrate i butikken x gennemsnitlig ordreværdi i butikken (AOV, Average Order Value)
  • Hvis dine onlinekonverteringer ikke værdisættes som "Omsætning", kan du tildele butiksbesøg en konverteringsværdi i forhold til, hvor højt du værdisætter onlinekonverteringer. Eksempelvis:
    • Du er en bilforhandler, og du sporer indsendte onlinekundeformularer. Du vurderer, at besøg hos bilforhandleren er 4 gange så værdifulde som udfyldelse af kundeformularen. Sæt værdien for butiksbesøg til 1 og værdien for kundeemneformularen til 0,25.
    • Du er detailhandler og sporer onlinesalg. Du vurderer, at onlinesalg er dobbelt så værdifulde som besøg i din butik. Sæt værdien for butiksbesøg til halvdelen af konverteringsværdien for onlinesalg.
  • Hvis du ikke har onlinekonverteringer og kun har konverteringer via butiksbesøg, er det mest optimalt at indtaste en konverteringsværdi for butiksbesøg for at kunne rapportere i Google Ads.

Regler for konverteringsværdi for butiksbesøg

Denne animation viser, hvordan man angiver regler for konverteringsværdi for butiksbesøg i Google Ads.

Hvis du vil have større fleksibilitet og kontrol end standardværdien for butiksbesøg på kontoniveau, kan du bruge værdiregler til at angive, tilføje eller gange værdien af butiksbesøg på kampagneniveau. Du kan f.eks. angive en højere værdi pr. butiksbesøg i bestemte kampagner, der promoverer dyrere produkter, der sælger bedre i butikkerne. Eller reducere besøgsværdien med 50 % for kampagner, der promoverer produkter med lav avance. Få flere oplysninger om regler for konverteringsværdi

Bedste praksis vedrørende Smart Bidding

For alle Shopping- og søgekampagner, der er optimeret til konverteringsværdi (dvs. Mål-ROAS, ECPC for værdier, Maksimér konverteringsværdi), skal der indtastes en butiksbesøgskonvertering. Hvis du vil øge antallet af konverteringer via butiksbesøg, skal du øge værdien i forhold til andre konverteringshandlinger.

For søgekampagner og videokampagner med handling, der er optimeret til "Konverteringer", dvs. mål-CPA, maks. antal konverteringer, ECPC, vægtes hver konverteringshandling lige i forhold til budgivning. Derfor tages der ikke højde for konverteringsværdier. Vi anbefaler dog, at du stadig indtaster en nøjagtig værdi for butiksbesøg, der skal rapporteres i Google Ads.

Smart Bidding til butiksbesøg understøttes i følgende kampagnetyper og budstrategier:

Kampagnetype Budstrategier
Performance Max-kampagner
  • Maksimér konverteringsværdi (med valgfrit mål-ROAS)*
  • Maksimér antal konverteringer (med valgfri mål-CPA)
Søgekampagner
  • Maksimér antal konverteringer
  • Maksimér konverteringsværdi
  • Mål-CPA
  • Mål-ROAS
  • ECPC
Shopping-kampagner
  • Mål-ROAS
Videokampagner
  • Maksimér antal konverteringer
  • Mål-CPA
  • *Maksimér konverteringsværdi (med valgfrit mål-ROAS) anbefales i Performance Max-kampagner til annoncører med butiksbesøg.