Om Smart Bidding til butiksbesøg

Smart Bidding til butiksbesøg er tilgængelig i søge- og Shopping-kampagner og giver dig mulighed for at optimere til butiksbesøg ved hjælp af de samme budstrategier, der bruges til onlinekonverteringer. Få flere oplysninger om Smart Bidding.

Butiksbesøg understøttes i øjeblikket kun i Smart Bidding til displaykampagner for udvalgte annoncører. Hvis du kører displaykampagner på samme konto som søge- eller Shopping-kampagner og også rapporterer butiksbesøg for displaykampagner, kan du inkludere butiksbesøg i budstrategierne Mål-CPA, Mål-ROAS og Maksimér antal konverteringer.

Husk! Butiksbesøg understøttes endnu ikke i Smart Bidding til videokampagner. Butiksbesøg vises i konverteringer til videokampagner, når de anvendes på kontoniveau, men vil ikke blive inkluderet i budoptimering for disse kampagner. Du kan eventuelt spore butiksbesøg på kampagneniveau eller oprette tilpassede kolonner til videokampagner, så konverteringsrapporteringen altid bliver ensartet.

Bemærk! For display- og videokampagner vises butiksbesøg i rapportering, men de vises ikke i budgivning, når de tilføjes på kontoniveau ved hjælp af indstillingen "Inkluder i "Konverteringer"". Du kan bruge tilpassede kolonner til rapporteringsformål for display- og videokampagner.

Om konverteringer via butiksbesøg

Hvis besøg på dine fysiske placeringer er vigtige for din virksomhed, kan du bruge konverteringssporing til at hjælpe dig med at se, hvordan dine annonceklik og synlige eksponeringer påvirker butiksbesøg. Få flere oplysninger om konverteringer via butiksbesøg.

Sådan værdisætter du et butiksbesøg

Hvis du sporer onlinesalg som konverteringer og værdisætter dem som genereret "omsætning", kan du også værdisætte butiksbesøg for at estimere butiksomsætning. På denne måde kan du måle den samlede omsætning og annonceafkastet. Få flere oplysninger om, hvordan du værdisætter et butiksbesøg, ved at læse Om konverteringsværdi for butiksbesøg eller se vores video om værdiansættelse af butiksbesøg.

Optimale løsninger til konverteringsperioder for butiksbesøg

Vi anbefaler, at du bruger en 7-dages konverteringsperiode for butiksbesøg, så du opnår størst mulig effektivitet og mulighed for evaluering med Smart Bidding. For specifikke forretningsmodeller, der kræver en længere konverteringsperiode på grund af længere købscykler (f.eks. bilforhandlere), er det imidlertid muligt at bevare en 30-dages konverteringsperiode. Husk! Når du bruger en 30-dages periode, vil det tage længere tid efter implementeringen at evaluere effektiviteten af Smart Bidding med butiksbesøg korrekt. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din konverteringsperiode, i Om konverteringsperioder for butiksbesøg.

Konfigurer Smart Bidding til butiksbesøg i dine kampagner

Søgekampagner

Understøttede budstrategier

For søgekampagner understøttes Smart Bidding til konverteringer via butiksbesøg i alle budstrategier, der optimerer til konverteringer. Få flere oplysninger om valg af budstrategi til dine specifikke mål.

Inkluder i "Konverteringer"

Med indstillingen "Inkluder i "Konverteringer"" kan du vælge, om du vil inkludere data for en konverteringshandling i rapporteringskolonnen "Konverteringer" og bruge den til optimering i Google Ads Smart Bidding. Som standard rapporteres butiksbesøg under kolonnen "Alle konverteringer" og ikke under "Konverteringer". Når indstillingen "Inkluder i 'Konverteringer'" er opdateret, tælles butiksbesøg under "Konverteringer" samt i "Alle konverteringer". Butiksbesøg kan inkluderes i kolonnen ''Konverteringer" for søgekampagner på to måder:

1. Inkluder butiksbesøg i "Konverteringer" på kontoniveau (standard, anbefales)

Når en konverteringshandling i "Konverteringer" inkluderes på kontoniveau, begynder Smart Bidding-strategier, der optimerer til konverteringer på den pågældende konto, at optimere mod handlingen. Hvis konverteringen ejes på managerkontoniveau, gælder denne indstilling for alle kampagner, der bruger Smart Bidding på kundekonti, der har tilvalgt sporing af konverteringer under den pågældende managerkonto. Det anbefales at bruge indstillingen "Inkluder i 'Konverteringer'" på kontoniveau så meget som muligt, da du opnår den bedste samlede effektivitet ved at optimere for det samme sæt konverteringer på tværs af alle kampagner. Vi anbefaler især, at du bruger indstillingen på kontoniveau, hvis du:

• Ikke allerede bruger konverteringsbaserede budstrategier.
  • Er klar til at inkludere butiksbesøg i alle eksisterende konverteringsbaserede budstrategier.
  • Bemærk! Vi anbefaler, at du inkluderer butiksbesøg i alle eksisterende konverteringsbaserede budstrategier for at opnå størst mulig effektivitet.

Inkluder butiksbesøg i "Konverteringer" på kontoniveau:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | tools [Icon].
  3. Vælg Konverteringer under "Måling".
  4. Under fanen "Konverteringshandlinger" skal du klikke på konverteringshandlingen Butiksbesøg.
  5. Vælg Rediger indstillinger.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Inkluder i 'Konverteringer'", og klik på Gem.

Husk at være opmærksom på følgende, når du inkluderer butiksbesøg i "Konverteringer" på kontoniveau:

• Sørg for at opdatere ROAS- eller CPA-mål for alle eksisterende konverteringsbaserede søge- og Shopping-kampagner i Smart Bidding, når du inkluderer butiksbesøg i "Konverteringer" på kunde-/managerkontoniveau for at tage højde for de ekstra konverteringer eller konverteringsværdier fra butiksbesøg.
  • Smart Bidding-strategier tager højde for alle konverteringshandlinger, der er markeret som "Inkluder i 'Konverteringer'". Hvis du kun vil optimere til butiksbesøg, skal du opdatere denne indstilling til "Nej" for andre konverteringshandlinger.

2. Inkluder butiksbesøg i "Konverteringer" på kampagneniveau

Denne indstilling giver dig mulighed for at vælge de konverteringshandlinger, der skal rapporteres i "Konverteringer" og bruges til budoptimering på kampagneniveau. Med konverteringsindstillingen på kampagneniveau får du mulighed for at tilsidesætte indstillingen "Inkluder i 'Konverteringer'" på kontoniveau. Brug af konverteringsindstillingen på kampagneniveau anbefales som en midlertidig løsning, hvis du har eksisterende budstrategier, der optimerer til konverteringer og foretrækker at teste og skalere anvendelsen af budgivning til butiksbesøg på hele kontoen over tid.

Konfigurer konverteringsindstillinger på kampagneniveau for søgekampagner:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Søgekampagner i navigationsmenuen.
  3. I sidemenuen skal du klikke på Indstillinger for at finde siden "Kampagneindstillinger".
  4. Vælg den kampagne, hvor du vil aktivere budgivning for butiksbesøg.
  5. Klik på Yderligere indstillinger.
  6. I rullemenuen "Konverteringer" skal du vælge Vælg konverteringshandlinger til denne kampagne og derefter klikke på Vælg konverteringshandlinger.
  7. Vælg konverteringshandlingen Butiksbesøg ud over andre konverteringshandlinger, som du gerne vil optimere til, og klik på Gem.

Vi anbefaler, at du skifter til at bruge indstillingen på kontoniveau, når du er klar til at inkludere butiksbesøg bredt, da optimering til de samme mål på tværs af alle kampagner fører til den bedste samlede effektivitet. Hvis du har andre konverteringshandlinger med budmulighed (f.eks. køb af websites, opkald, tilmeldinger osv.), anbefaler vi, at du vælger disse udover konverteringshandlinger for butiksbesøg for at optimere til den fulde værdi, der genereres af kampagnen. Få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer konverteringsindstillinger på kampagneniveau.

Shopping-kampagner

Understøttede budstrategier

Smart Bidding til konverteringer via butiksbesøg understøttes af mål-ROAS-budgivning til Shopping- og Smart Shopping-kampagner.

Inkluder i "Konverteringer"

Med indstillingen "Inkluder i "Konverteringer"" kan du vælge, om du vil inkludere data for en konverteringshandling i rapporteringskolonnen "Konverteringer" og bruge den til optimering i Google Ads Smart Bidding. Som standard rapporteres butiksbesøg i kolonnen "Alle konverteringer" og ikke i kolonnen "Konverteringer". Når indstillingen "Inkluder i "Konverteringer"" er opdateret, tælles butiksbesøg i "Konverteringer" samt i "Alle konverteringer".

1. Inkluder butiksbesøg i "Konverteringer" på kontoniveau (standard)

Når en konverteringshandling i "Konverteringer" inkluderes på kontoniveau, begynder Smart Bidding-strategier, der optimerer til konverteringer på den pågældende konto, at optimere mod handlingen. Hvis konverteringen ejes på managerkontoniveau, gælder denne indstilling for alle kampagner, der bruger Smart Bidding på kundekonti, der har tilvalgt sporing af konverteringer under den pågældende managerkonto. Det anbefales at bruge indstillingen "Inkluder i 'Konverteringer'" på kontoniveau så meget som muligt, da du opnår den bedste samlede effektivitet ved at optimere for det samme sæt konverteringer på tværs af alle kampagner. Vi anbefaler især, at du bruger indstillingen på kontoniveau, hvis du:

• Ikke bruger konverteringsbaserede budstrategier.
  • Er klar til at inkludere butiksbesøg i alle eksisterende mål-ROAS- og Smart Shopping-kampagner
    • Bemærk! Vi anbefaler, at du inkluderer butiksbesøg i alle eksisterende mål-ROAS og Smart Shopping-kampagner for at opnå størst mulig effektivitet.

Inkluder butiksbesøg i "Konverteringer" på kontoniveau:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på ikonet Værktøjer Google Ads | tools [Icon] i højre side af den øverste bjælke.
  3. Vælg Konverteringer under "Måling".
  4. Under fanen "Konverteringshandlinger" skal du klikke på konverteringshandlingen Butiksbesøg.
  5. Vælg Rediger indstillinger.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Inkluder i 'Konverteringer'", og klik på Gem.

Husk at være opmærksom på følgende, når du inkluderer butiksbesøg i "Konverteringer" på kontoniveau:

• Sørg for at opdatere ROAS- eller CPA-mål for alle eksisterende konverteringsbaserede søge- og Shopping-kampagner i Smart Bidding, når du inkluderer butiksbesøg i "Konverteringer" på kunde-/managerkontoniveau for at tage højde for de ekstra konverteringer eller konverteringsværdier fra butiksbesøg.

2. Inkluder butiksbesøg i "Konverteringer" på kampagneniveau via konverteringsmål

Hvis du vælger konverteringsmålet Butiksbesøg i en Shopping-kampagne, kan du vælge budgivning for butiksbesøg på kampagneniveau i kampagneindstillingerne.

Konfigurer konverteringsindstillinger på kampagneniveau for standard- og Smart Shopping-kampagner:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Shopping-kampagner i navigationsmenuen.
  3. Klik på Indstillinger i sidemenuen for at finde siden "Kampagneindstillinger".
  4. Vælg den kampagne, hvor du vil aktivere budgivning for butiksbesøg.
  5. Klik på Konverteringsmål under "Budindstillinger".
  6. Vælg konverteringsmål til denne kampagne.
    • Bemærk! For Smart Shopping-kampagner kan du springe dette trin over.
  7. Vælg Butiksbesøg.
  8. Gennemgå konverteringsværdien. Hvis du vil opdatere værdien af butiksbesøg på kontoniveau, skal du vælge Skift værdien af butiksbesøg.
  9. Klik på Gem.

Optimering til konverteringer via butiksbesøg

Hvis du vil optimere mere til konverteringer via butiksbesøg i dine søgekampagner, skal du bruge en værdibaseret budstrategi og sørge for, at konverteringer til butiksbesøg har en højere relativ værdi i forhold til andre konverteringshandlinger. Budstrategier, der optimerer til konverteringsvolumen (f.eks. Mål-CPA eller Maksimér antallet af konverteringer), behandler alle konverteringshandlinger ens. Få flere oplysninger om fordelene ved at angive konverteringsværdier.

Ved Shopping-annoncer er det kun værdibaseret budgivning (som Mål-ROAS og Smart Shopping-kampagner), der tager højde for butiksbesøg.

Optimale løsninger til identifikation og opdatering af mål

Husk, at ændringer i konverteringsindstillinger kun gælder fremadrettet. Når du først inkluderer butiksbesøg i "Konverteringer", afspejler historiske værdier i konverteringskolonner ikke den aktuelle indstilling. Den mest optimale løsning er at beregne CPA- og ROAS-mål manuelt ved at inkorporere historiske data fra mindst 30 dage før konverteringsforsinkelsen i følgende formler:

• CPA-mål = pris/(alle konverteringer med budmulighed + butiksbesøg)
  • ROAS-mål = (konverteringsværdi af alle konverteringer med budmulighed + butiksbesøg * aktuel konverteringsværdi pr. butiksbesøg) * 100/pris

For ROAS-mål i Smart Shopping-kampagner skal du følge rådene ovenfor for ROAS-mål, medmindre:

• Du ikke bruger det valgfrie ROAS-mål: Hvis det er tilfældet, behøver du ikke at foretage dig noget.
  • Du kun bruger ROAS-målet som en sikkerhedsmekanisme (dit ROAS-mål er angivet højere end dit opnåede ROAS): Overvej også at angive det nye ROAS-mål højere end det anbefalede antal ovenfor.

Sørg for at bruge data fra en periode på mindst 30 dage før konverteringsforsinkelsen. Hvis perioden for konverteringer via butiksbesøg og den maksimale onlinekonverteringsforsinkelse er 30 dage, skal du indstille den historiske periode til at være fra 60 til 30 dage siden.

Effekt på pris ved tilføjelse af konverteringer eller konverteringsværdi til målbaserede Smart Bidding-strategier

Tilføjelse af butiksbesøg til de konverteringer, der bruges til budgivning, kan medføre, at dine strategier for mål-CPA-, mål-ROAS- og Smart Shopping-kampagner (hvis du bruger det valgfri ROAS-mål) skal bruge flere penge for at blive ved med at nå dine mål. For at opretholde et stabilt forbrug skal du følge ovenstående forslag for at identificere og opdatere mål. Hvis du vil sikre dig, at forbruget er stabilt, kan du sænke dit CPA-mål eller øge dit ROAS-mål, når du inkluderer butiksbesøg i "Konverteringer".