Om Smart Bidding til butiksbesøg

Smart Bidding til butiksbesøg er tilgængelig i søge-, Shopping-, og videokampagner og giver dig mulighed for at optimere til butiksbesøg ved hjælp af de samme budstrategier, der bruges til onlinekonverteringer. Få flere oplysninger om Smart Bidding

Butiksbesøg understøttes i øjeblikket kun i Smart Bidding til displaykampagner for udvalgte annoncører. Hvis du kører displaykampagner på samme konto som søge- eller Shopping-kampagner og også rapporterer butiksbesøg for displaykampagner, kan du inkludere butiksbesøg i budstrategierne Mål-CPA, Mål-ROAS, Maksimér antal konverteringer og Maksimér konverteringsværdi.

Om butiksbesøgskonverteringer

Hvis besøg i dine fysiske butikker er vigtige for din virksomhed, kan du bruge konverteringssporing som en hjælp til at finde ud af, hvilken indvirkning annonceklik og synlige eksponeringer har på antallet af butiksbesøg. Få flere oplysninger om butiksbesøgskonverteringer

Sådan værdisætter du et butiksbesøg

Hvis du sporer onlinesalg som konverteringer og værdisætter dem som genereret "omsætning", kan du også værdisætte butiksbesøg for at estimere butiksomsætning. På denne måde kan du måle den samlede omsætning og annonceafkastet. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du værdisætter et butiksbesøg, ved at gennemgå Om konverteringsværdi for butiksbesøgskonverteringer eller ved at se vores video om værdisætning af butiksbesøg.

Bemærk! Du kan bruge værdiregler til at opnå større fleksibilitet og kontrol med butiksbesøgskonvertering. Du kan f.eks. angive en højere besøgsværdi for bestemte kampagner, der promoverer dyre varer, der sælger bedre i butikken. Få flere oplysninger om regler for konverteringsværdi

Optimale løsninger til konverteringsperioder for butiksbesøg

Vi anbefaler, at du bruger en 7-dages konverteringsperiode for butiksbesøg, så du opnår størst mulig effektivitet og mulighed for evaluering med Smart Bidding. For specifikke forretningsmodeller, der kræver en længere konverteringsperiode på grund af længere købscykler (f.eks. bilforhandlere), er det muligt at bevare konverteringsperioden på 30 dage. Husk! Når du bruger en 30-dages periode, vil det tage længere tid efter implementeringen at evaluere effektiviteten af Smart Bidding med butiksbesøg korrekt. Få flere oplysninger om konverteringsperioden for butiksbesøgskonverteringer

Konfigurer Smart Bidding for butiksbesøg i dine kampagner

Følg vejledningen nedenfor for at afgøre, hvornår du kan bruge Smart Bidding til butiksbesøg, og hvordan du konfigurerer din Smart Bidding-strategi.

Understøttede budstrategier

Smart Bidding til butiksbesøg understøttes i følgende kampagnetyper og budstrategier:

Kampagnetype Budstrategier
Performance Max-kampagner
  • Maksimér konverteringsværdi (med valgfrit mål-ROAS)*
  • Maksimér antal konverteringer (med valgfri mål-CPA)
Søgekampagner
  • Maksimér antal konverteringer
  • Maksimér konverteringsværdi
  • Mål-CPA
  • Mål-ROAS
  • ECPC
Shopping-kampagner
  • Mål-ROAS
Videokampagner
  • Maksimér antal konverteringer
  • Mål-CPA
  • *Maksimér konverteringsværdi (med valgfrit mål-ROAS) anbefales i Performance Max-kampagner til annoncører med butiksbesøg.

Få flere oplysninger om, hvordan du vælger en budstrategi ud fra dine mål

1. Indstil konverteringsmålet butiksbesøg som et standardmål på kontoniveau (anbefales)

Hvis du indstiller konverteringsmålet butiksbesøg som et standardmål på kontoniveau, begynder der at blive optimeret til dette mål via de Smart Bidding-strategier, der bruges til optimering til konverteringer på kontoen. Hvis konverteringen ejes på managerkontoniveau, gælder denne indstilling for alle kampagner, hvor der bruges Smart Bidding, på kundekonti, hvor der er tilvalgt sporing af konverteringer under den pågældende managerkonto. Det anbefales, at du så vidt muligt indstiller konverteringsmålet butiksbesøg som et standardmål på kontoniveau, da der generelt set opnås størst effektivitet ved at optimere til det samme sæt konverteringer på tværs af alle kampagner.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Indstil konverteringsmålet butiksbesøg som et standardmål på kontoniveau:

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Identificer konverteringsmålet Butiksbesøg.
  5. Klik på Rediger mål.
  6. Vælg Brug som mål på kontoniveau.
  7. Klik på Gem ændringerne.

Husk følgende, når du indstiller konverteringsmålet butiksbesøg:

• Sørg for at opdatere ROAS- eller CPA-mål for alle allerede oprettede konverteringsbaserede søge- og Shopping-kampagner, hvor der bruges Smart Bidding, når du indstiller konverteringsmålet butiksbesøg på kunde- eller managerkontoniveau, så der tages højde for de ekstra konverteringer eller den ekstra konverteringsværdi, der opnås via butiksbesøg.
  • Med Smart Bidding-strategier tages der højde for alle konverteringshandlinger, der er markeret som "Primære". Sørg for, at de konverteringshandlinger, du vil optimere til via målet butiksbesøg, er markeret som "Primære".

2. Indstil konverteringsmålet butiksbesøg på kampagneniveau

Denne indstilling giver dig mulighed for at vælge de konverteringshandlinger, der skal rapporteres i "Konverteringer" og bruges til budoptimering på kampagneniveau. Konverteringsindstillingen for kampagnen giver dig mulighed for at tilsidesætte dine standardmål for kontoen og angive, hvilke mål du vil spore i dine konverteringsrapporter og bruge til budgivning i en bestemt kampagne. Brug af konverteringsindstillingen på kampagneniveau anbefales som en midlertidig løsning, hvis du har eksisterende budstrategier, der optimerer til konverteringer og foretrækker at teste og skalere anvendelsen af budgivning til butiksbesøg på hele kontoen over tid.

Konfigurer konverteringsindstillinger på kampagneniveau for søgekampagner:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Vælg Indstillinger på den øverste bjælke.
  5. Vælg den kampagne, hvor du vil aktivere budgivning for butiksbesøg.
  6. Klik på rullemenuen Mål.
  7. Klik på Brug kampagnespecifikke målindstillinger.
  8. Vælg konverteringsmålet Butiksbesøg og eventuelle andre konverteringsmål, du vil optimere til, og klik på Gem.

Tip! Vi anbefaler, at du skifter til indstillingen på kontoniveau, når du er klar til at indstille konverteringsmålet butiksbesøg, da der generelt set opnås størst effektivitet ved at optimere til de samme mål på tværs af alle kampagner. Hvis du har andre konverteringshandlinger, der kan bydes på (f.eks. køb på websitet, opkald eller tilmeldinger), anbefaler vi, at du vælger disse som supplement til konverteringshandlingen butiksbesøg for at optimere til hele den værdi, der genereres via kampagnen. Få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer konverteringsindstillinger på kampagneniveau

Optimer til butiksbesøgskonverteringer

Hvis du vil optimere mere til konverteringer via butiksbesøg i dine søgekampagner, skal du bruge en værdibaseret budstrategi og sørge for, at konverteringer til butiksbesøg har en højere relativ værdi i forhold til andre konverteringshandlinger. Budstrategier, der optimerer til konverteringsvolumen (f.eks. Mål-CPA eller Maksimér antallet af konverteringer), behandler alle konverteringshandlinger ens. Få flere oplysninger om konverteringsværdier

Bemærk! Ved Shopping-annoncer er det kun værdibaseret budgivning (som Mål-ROAS og Smart Shopping-kampagner), der tager højde for butiksbesøg.

Optimale løsninger til identifikation og opdatering af mål

Husk! Ændringer af konverteringsindstillinger anvendes kun fremadrettet. Første gang du inkluderer butiksbesøg i "Konverteringer", afspejler historiske værdier i konverteringskolonner ikke den aktuelle indstilling. Den optimale løsning er at beregne CPA- og ROAS-mål manuelt ved at inkorporere historiske data fra en periode på mindst 30 dage før konverteringsforsinkelsen i følgende formler:

• CPA-mål = pris/(alle konverteringer med budmulighed + butiksbesøg)
  • ROAS-mål = (konverteringsværdi af alle konverteringer med budmulighed + butiksbesøg * aktuel konverteringsværdi pr. butiksbesøg) * 100/pris

For ROAS-mål i Smart Shopping-kampagner skal du følge rådene ovenfor for ROAS-mål, medmindre:

• Du ikke bruger det valgfrie ROAS-mål: Hvis det er tilfældet, behøver du ikke at foretage dig noget.
  • Du kun bruger ROAS-målet som en sikkerhedsmekanisme (dit ROAS-mål er angivet højere end dit opnåede ROAS): Overvej også at angive det nye ROAS-mål højere end det anbefalede antal ovenfor.

Sørg for at bruge data fra en periode på mindst 30 dage før konverteringsforsinkelsen. Hvis perioden for konverteringer via butiksbesøg og den maksimale onlinekonverteringsforsinkelse er 30 dage, skal du indstille den historiske periode til at være fra 60 til 30 dage siden.

Effekt på pris ved tilføjelse af konverteringer eller konverteringsværdi til målbaserede Smart Bidding-strategier

Tilføjelse af butiksbesøg til de konverteringer, der bruges til budgivning, kan medføre, at dine strategier for mål-CPA-, mål-ROAS- og Smart Shopping-kampagner (hvis du bruger det valgfri ROAS-mål) skal bruge flere penge for at blive ved med at nå dine mål. For at opretholde et stabilt forbrug skal du følge ovenstående forslag for at identificere og opdatere mål. Hvis du vil sikre dig, at forbruget er stabilt, kan du sænke dit CPA-mål eller øge dit ROAS-mål, når du inkluderer butiksbesøg i "Konverteringer".