Sobre Smart Bidding per a les visites a la botiga

L'opció Smart Bidding per a les visites a la botiga, disponible per a les campanyes de cerca, de compres i de vídeo, permet optimitzar les visites a la botiga mitjançant les mateixes estratègies d'oferta que feu servir per a les conversions en línia. Més informació sobre Smart Bidding

Les visites a la botiga només s'admeten actualment a Smart Bidding per a les campanyes de display de determinats anunciants. Si publiqueu campanyes de display en un compte que també publica campanyes de cerca (o de compres), i també registreu les visites a la botiga per a les campanyes de display, podeu incloure les visites a la botiga a les estratègies d'oferta CPA objectiu, ROAS objectiu, Maximització de conversions i Maximització del valor de conversió de les campanyes de display.

Sobre les conversions de visita a la botiga

Si les visites a les ubicacions físiques són importants per a la vostra empresa, podeu utilitzar el seguiment de conversions perquè us ajudi a entendre la manera com els clics a l'anunci i les impressions visibles influeixen en les visites a la botiga. Més informació sobre les conversions de visita a la botiga

Com es pot assignar un valor a les visites a la botiga

Si feu un seguiment de les vendes en línia com a conversions i els doneu el valor d'"Ingressos" generats, també podeu assignar un valor a les visites a la botiga per fer una estimació dels ingressos a la botiga. D'aquesta manera, podeu mesurar el total dels ingressos i del retorn de la inversió en publicitat. Per obtenir més informació sobre com podeu assignar un valor a les visites a la botiga, consulteu l'article Sobre el valor de conversió de visita a la botiga o mireu el nostre vídeo sobre com podeu assignar un valor a les visites a la botiga.

Nota: podeu utilitzar regles de valor de conversió per tenir flexibilitat i control addicionals sobre les conversions de visita a la botiga. Per exemple, podeu definir un valor de visita més alt per a campanyes concretes que promocionin articles de preu elevat que es venen millor a la botiga. Més informació sobre les regles de valor de conversió

Pràctiques recomanades referents al període de conversió de visita a la botiga

Us recomanem que utilitzeu un període de conversió de visita a la botiga de 7 dies per aconseguir el millor rendiment i fer avaluacions més precises amb Smart Bidding. No obstant això, en el cas dels models empresarials específics que requereixen un període de conversió més llarg perquè els cicles de compra són més llargs, com ara els concessionaris d'automòbils, és possible mantenir el període de conversió de 30 dies. Recordeu que, quan utilitzeu un període de 30 dies, caldrà més temps després de la implementació per avaluar correctament el rendiment de Smart Bidding amb les visites a la botiga. Més informació sobre el període de conversió de visita a la botiga

Configurar Smart Bidding per a les visites a la botiga a les campanyes

Seguiu els passos que s'indiquen a continuació per determinar quan podeu utilitzar Smart Bidding per a les visites a la botiga i com podeu configurar la vostra estratègia de Smart Bidding.

Estratègies d'oferta admeses

Smart Bidding per a les visites a la botiga s'admet als tipus de campanya i a les estratègies d'oferta següents:

Tipus de campanya Estratègies d'oferta
Campanyes Màxim rendiment
  • Maximització del valor de conversió (amb ROAS objectiu opcional)
  • Maximització de conversions (amb CPA objectiu opcional)
Campanyes de cerca
  • Maximització de conversions
  • Maximització del valor de conversió
  • CPA objectiu
  • ROAS objectiu
  • CPCM
Campanyes de compres
  • ROAS objectiu
Campanyes de vídeo
  • Maximització de conversions
  • CPA objectiu
  • * Es recomana la maximització del valor de conversió (amb ROAS objectiu opcional) a les campanyes Màxim rendiment per als anunciants amb visites a la botiga.

Més informació sobre com podeu determinar una estratègia d'oferta en funció dels vostres objectius

1. Definiu un objectiu de conversió de visita a la botiga com a objectiu predeterminat del compte (recomanat)

En definir l'objectiu de conversió de visites a la botiga com a objectiu predeterminat del compte, les estratègies de Smart Bidding que optimitzen les conversions en aquest compte començaran a optimitzar les ofertes cap a aquest objectiu. Si la conversió pertany al nivell de compte de gestor, aquesta opció de configuració s'aplicarà a totes les campanyes que utilitzin Smart Bidding als comptes de client en què s'hagi activat el seguiment de conversions en aquest compte de gestor. Es recomana definir l'objectiu de conversió de visites a la botiga com a objectiu predeterminat del compte sempre que sigui possible, ja que optimitzant el mateix conjunt de conversions en totes les campanyes s'aconsegueix un millor rendiment general.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Definiu l'objectiu de conversió de visites a la botiga com a predeterminat al nivell de compte:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Resum.
  4. Identifiqueu l'objectiu de conversió Visites a la botiga.
  5. Feu clic a Edita l'objectiu.
  6. Seleccioneu Utilitza com a objectiu del compte.
  7. Feu clic a Desa els canvis.

Quan definiu l'objectiu de conversió de visites a la botiga, recordeu el següent:

• Actualitzeu els objectius de ROAS o de CPA de totes les campanyes de cerca i de compres de Smart Bidding existents que estiguin basades en conversions quan definiu l'objectiu de conversió de visites a la botiga al nivell de compte de gestor o de client, perquè tinguin en compte el valor de conversió o les conversions addicionals de les visites a la botiga.
  • Les estratègies de Smart Bidding tenen en compte totes les accions de conversió que s'han marcat com a "Principal". Assegureu-vos que les accions de conversió cap a les quals voleu optimitzar dins del vostre objectiu de visites a la botiga estiguin marcades com a "Principal".

2. Definiu un objectiu de conversió de visita a la botiga al nivell de campanya

Aquesta opció de configuració us permet triar les accions de conversió que es registraran a "Conversions" i s'utilitzaran per a l'optimització d'ofertes al nivell de campanya. L'opció de configuració de conversions de la campanya us permet anul·lar els objectius predeterminats del compte i especificar els objectius de què voleu fer un seguiment als informes de conversions i que voleu utilitzar per a les ofertes en una campanya concreta. Es recomana utilitzar aquesta opció de configuració com a solució provisional si teniu estratègies d'oferta que optimitzen les conversions i preferiu provar les ofertes per visites a la botiga i implementar aquesta estratègia al nivell de compte de manera gradual.

Definiu l'opció de configuració de conversions al nivell de campanya per a les campanyes de cerca:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. A la barra superior, selecciona Configuració.
  5. Seleccioneu la campanya en què voleu activar les ofertes per a visites a la botiga.
  6. Feu clic al menú desplegable Objectius
  7. Feu clic a Utilitza la configuració dels objectius específics de la campanya.
  8. Seleccioneu l'objectiu de conversió Visites a la botiga juntament amb els altres objectius de conversió que vulgueu optimitzar i feu clic a Desa.

Consell: us recomanem que canvieu a l'opció de configuració al nivell de compte quan estigueu a punt per definir l'objectiu de conversió de visita a la botiga, ja que optimitzant els mateixos objectius en totes les campanyes s'obté un millor rendiment general. Si teniu altres accions de conversió per a les quals es poden fer ofertes (com ara compres en llocs web, trucades o registres), us recomanem que les seleccioneu a més de l'acció de conversió de visita a la botiga per optimitzar tot el valor que generi la campanya. Més informació sobre com podeu activar l'opció de configuració de conversions al nivell de campanya

Optimitzar les conversions de visita a la botiga

Si voleu optimitzar encara més les conversions de visita a la botiga a les campanyes de cerca, utilitzeu una estratègia d'oferta basada en valors i assegureu-vos que s'hagi assignat un valor més alt a aquest tipus de conversions en comparació amb altres accions de conversió. Les estratègies d'oferta que optimitzen el volum de conversions, com ara el CPA objectiu o la maximització de conversions, tracten totes les accions de conversió amb la mateixa importància. Més informació sobre els valors de conversió

Nota: en el cas dels anuncis de compres, només les ofertes basades en el valor, com ara el ROAS objectiu i les campanyes intel·ligents de compres, tenen en compte les visites a la botiga.

Pràctiques recomanades per identificar i actualitzar objectius

Recordeu que els canvis que feu a la configuració de conversions no s'apliquen retroactivament. Quan inclogueu les visites a la botiga a la columna "Conversions" per primera vegada, l'historial de valors de les columnes de conversions no reflectirà l'opció de configuració actual. La pràctica recomanada és calcular els objectius de CPA i de ROAS manualment incorporant a les fórmules següents l'historial de dades d'un període de com a mínim 30 dies anteriors al retard en la conversió:

• Objectiu de CPA = cost / (totes les conversions per a les quals es poden fer ofertes + visites a la botiga)
  • Objectiu de ROAS = (valor de conversió de totes les conversions per a les quals es poden fer ofertes + visites a la botiga * valor de conversió actual per visita a la botiga) * 100 / cost

Per als objectius de ROAS a les campanyes intel·ligents de compres, seguiu la recomanació de més amunt referent a aquest tipus d'objectius tret que:

• No utilitzeu l'objectiu de ROAS opcional: en aquest cas, no heu de fer res.
  • Utilitzeu l'objectiu de ROAS només com a mesura de seguretat (heu definit l'objectiu de ROAS en un valor més alt que el ROAS que heu obtingut): potser també us convé assignar al nou objectiu de ROAS un valor més alt que l'import que es recomana més amunt.

Assegureu-vos d'utilitzar dades d'un període de 30 dies anteriors al retard en la conversió com a mínim. Per exemple, si teniu un període de conversió de visita a la botiga i un retard en la conversió en línia de 30 dies com a màxim, el període de l'historial pot ser d'entre 60 i 30 dies anteriors.

Impacte del cost que suposa afegir conversions o valor de conversió a les estratègies de Smart Bidding basades en objectius

Si afegiu les visites a la botiga als tipus de conversions que utilitzeu per a fer ofertes, pot ser que les estratègies CPA objectiu i ROAS objectiu i Campanyes intel·ligents de Shopping (si utilitzeu l'objectiu de ROAS opcional) incrementin la despesa per continuar assolint els vostres objectius. Per tal de mantenir la mateixa despesa, seguiu els suggeriments que s'indiquen més amunt per identificar i actualitzar objectius. Si voleu assegurar-vos que la despesa es mantingui estable, podeu disminuir l'objectiu de CPA o augmentar l'objectiu de ROAS un cop hàgiu inclòs les visites a la botiga a la columna "Conversions".

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now