Om Brukersertifiseringer-siden i Google Partners

På Brukersertifiseringer-siden finner du viktig informasjon om enkeltbrukere og sertifiseringsstatusene de er tilordnet.

Før du begynner

Minst 50 % av kontoekspertene tilknyttet Google Ads-managerkontoen du brukte da du registrerte deg for Google Partners, må være sertifisert i Google Ads (maks 100), med minst én sertifisering innen hvert produktområde der du har kampanjekostnader. I tillegg kreves et kampanjeforbruk på minst USD 500 i kontoen de siste 90 dagene. Produktområdene omfatter app-, søke-, video-, banner- og Shopping-annonsering.

Du kan fortelle oss hvor mange brukere i bedriften som er kontoeksperter, ved å gå til bedriftens detaljside via «Partners-programmet»-fanen og velge det aktuelle alternativet fra rullegardinmenyen. Vi definerer kontoeksperter som ansatte i bedriften din som administrerer Google Ads-kampanjer på vegne av kundene dine.

I brukerlisten kan du se alle brukerne av Google Ads-managerkontoen du brukte da du registrerte bedriften i Google Partners-programmet, brukerne med standard tilgang eller administratortilgang til de underordnede kontoene samt hvilken status som er tilordnet sertifiseringene deres.

Gå til Brukersertifiseringer-siden

1. Logg på Google Ads-kontoen.
  2. Klikk på »Partners-programmet»-fanen i navigasjonsraden til venstre.
  3. Klikk på Se detaljer-linken på Brukersertifiseringer-kortet for å åpne Brukersertifiseringer-siden.

Finn ut hvordan du kan få sertifiseringene dine til å telle opp mot sertifiseringskravene

Slik fungerer det

Bruker

Dette er brukerens e-postadresse for Google Ads-managerkontoen.

Tilknyttet i Skillshop?