Om brukersertifiseringer-tabellen i Google Partners

Minst 50 % av kontoekspertene tilknyttet Google Ads-managerkontoen du brukte da du registrerte deg for Google Partners, må være sertifisert i Google Ads (maks. 100 brukere), med minst én sertifisering innen hvert produktområde med kampanjekostnader (f.eks. app-, søke-, video-, banner- eller Shopping-kampanjer).

Du kan informere oss om hvor mange brukere i bedriften din som er kontoeksperter, ved å gå til bedriftens detaljside via «Partners-programmet»-fanen og velge det aktuelle alternativet fra rullegardinmenyen. Vi definerer kontoeksperter som ansatte i bedriften din som administrerer Google Ads-kampanjer på vegne av kundene dine.

I brukerlisten kan du se de enkelte brukerne i bedriftens Google Partners-registrerte Google Ads-managerkonto eller en hvilken som helst konto som er knyttet til bedriftens managerkonto, med administratortilgang og standard tilgangsnivå, og tilstanden til sertifiseringene deres.

Gå til Brukersertifiseringer-tabellen

1. Logg på Google Ads-kontoen.
  2. Klikk på Partners-programmet på navigasjonslinjen til venstre.
  3. Klikk på Se detaljer-linken på Merkestatus-kortet for å se Merkestatus-siden.
  4. Merkestatus-siden finner du Krav-delen og Sertifiseringer-raden. Klikk på Se brukere.

Finn ut hvordan du kan få sertifiseringene dine til å telle opp mot sertifiseringskravene.

Sånn fungerer det

I brukerlisten kan du se viktig informasjon om de enkelte brukerne samt sertifiseringsstatusen de er gitt. Du får blant annet se denne informasjonen:

Bruker

Dette viser til brukerens e-postadresse for Google Ads-managerkontoen.

Tilknyttet i Skillshop?

Hvis brukeren har tilknyttet Google Ads-kontoen sin i Skillshop-brukerprofilen, ser vedkommende «Ja» ved siden av navnet sitt i «Brukersertifiseringer»-tabellen i «Tilknyttet i Skillshop?»-kolonnen. Hvis teksten «Delt med én annen bruker» vises i dette feltet, innebærer det at to brukere er forbundet med den samme Skillshop-kontoen.

Vær oppmerksom på at vi fraråder at én og samme Skillshop-konto deles av flere brukere. Sertifiseringer tildelt brukere med delte kontoer teller kanskje ikke opp mot merket.

Sertifiseringer (Google Ads-søkeannonsering, Google Ads-bannerannonsering, Google Ads-videoannonsering, Shopping-annonsering og Google Ads-appannonsering)

Dette viser til sertifiseringen brukeren har på hvert av de tilgjengelige produktområdene. Hvis brukeren har bestått testen, vises det en utløpsdato.