Käyttäjien sertifioinnit ‑sivu Google Partnersissa

Käyttäjien sertifioinnit ‐sivulta näet tärkeitä tietoja käyttäjästä ja hänen sertifiointinsa tilasta.

Ennen kuin aloitat

Google Partnersiin rekisteröidyn Google Adsin hallinnoijan tilisi tilistrategeista vähintään puolella on oltava Google Ads ‐sertifiointi (enintään 100 käyttäjää). Lisäksi sertifiointeja on oltava vähintään yksi jokaisessa tuoteryhmässä ja yrityksen on täytynyt käyttää kampanjoihin vähintään 500 Yhdysvaltain dollaria 90 päivän aikana. Tuoteryhmät ovat Haku, Display, Video, Shopping ja Sovellukset.

Voit ilmoittaa meille, kuinka moni käyttäjä yrityksessäsi on tilistrategi, siirtymällä Partners-ohjelma-välilehdellä Yrityksen tiedot ‑sivulle ja valitsemalla avattavasta valikosta oikean vaihtoehdon. Tilistrategit ovat yrityksen työntekijöitä, jotka hoitavat Google Ads ‑kampanjoita asiakkaiden puolesta.

Käyttäjälistasta näet kaikki käyttäjät, joilla on normaalit tai järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet yrityksesi Google Partnersiin rekisteröidylle Google Adsin hallinnoijan tilille tai mille tahansa tilille, joka on linkitetty kyseiseen hallinnoijan tiliin. Näet listasta myös käyttäjien sertifiointien tilan.

Näin löydät Käyttäjien sertifioinnit ‐sivun

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemman reunan navigointipalkista Partners-ohjelma-välilehteä.
  3. Klikkaa "Käyttäjien sertifioinnit" ‐kortista Näytä tiedot, niin pääset "Käyttäjien sertifioinnit" ‐sivulle.

Katso, miten voit varmistaa, että sertifioinnit huomioidaan sertifiointivaatimuksen täyttämisessä.

Näin se toimii

Käyttäjä

Tästä näet käyttäjän Google Adsin hallinnoijan tilin sähköpostiosoitteen.

Linkitetty Skillshopiin

"Linkitetty Skillshopiin" ‐sarakkeen yläosassa on valitsin. Kun nuoli osoittaa alaspäin, linkitetyt käyttäjät näkyvät ensin.

• Käyttäjien sertifioinnit ‐sivun "Linkitetty Skillshopiin" ‐sarakkeessa lukee "Kyllä", jos käyttäjä on linkittänyt Google Ads ‐tilinsä Skillshop-käyttäjäprofiiliinsa.
  • Jos sarakkeessa lukee "Kyllä" mutta sertifiointeja ei ole, käyttäjän kannattaa palata Skillshop-tililleen ja tarkistaa, onko hän linkittänyt sellaisen Skillshop-tilin, joka sisältää hänen Google Ads ‐sertifiointinsa.
  • Jos sarakkeessa lukee "Ei", käyttäjän on siirryttävä Skillshop-tililleen ja linkitettävä se Google Ads ‐sähköpostiosoitteeseensa seuraamalla ohjeita.
  • Jos kentässä lukee "Jaettu 1 muulle käyttäjälle", samaan Skillshop-tiliin on liitetty kaksi käyttäjää.
Huom. Samaa Skillshop-tiliä ei ole suositeltavaa jakaa useille käyttäjille. Jaettujen tilien käyttäjien sertifiointeja ei välttämättä oteta huomioon Partner-vaatimusten täyttämisessä.

Google Ads ‑sertifioinnit (Haku, Display, Video, Shopping-mainokset ja Sovellukset)

Tästä näet käyttäjän sertifioinnin tilan kunkin saatavilla olevan tuoteryhmän osalta. Jos käyttäjä on läpäissyt testin, tässä näytetään viimeinen voimassaolopäivä.