Google Partnersin Käyttäjät-taulukko

Uusi vuoden 2021 Partner-tunnus edellyttää, että vähintään 50 prosenttia yrityksesi ehdot täyttävistä käyttäjistä saa Google Adsin Haku-, Display-, Video- tai Shopping-mainontaan liittyviä sertifiointeja. Käyttäjälistasta näet yrityksesi käyttäjät sekä kunkin käyttäjän sertifioinnin tilan.

Huom. Käyttäjäsertifiointitaulukon ensimmäisestä osasta näet kaikki ehdot täyttävät käyttäjät – ei siis vain käyttäjiä rekisteröidyn Google Adsin hallinnoijan tilin tasolla.

Käyttäjälista

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Vieritä vasemmanpuoleista sivuvalikkoa alaspäin Partners-ohjelmat-välilehden kohdalle.
  3. Klikkaa Partner-status‑kortista Näytä tiedot ‑linkkiä, niin näet Partner-status‑taulukon.
  4. Etsi Partner-status‑taulukosta Sertifioinnit-rivi ja vuotta 2021 koskeva sarake ja klikkaa sitten tilan alla näkyvää linkkitekstiä.

Toimi näin

Käyttäjäluettelosta näet tärkeitä tietoja käyttäjästä ja hänen sertifiointinsa tilasta. Näitä tietoja ovat esimerkiksi seuraavat:

Käyttäjä

Tästä näet käyttäjän Google Ads ‑hallinnoijan tilin sähköpostiosoitteen.

Linkitetty Skillshopiin?

Käyttäjätaulukon Linkitetty Skillshopiin? ‑sarakkeessa käyttäjän nimen vieressä lukee "Kyllä", jos käyttäjä on linkittänyt Google Ads ‑tilinsä Skillshop-käyttäjäprofiilissaan. Jos tässä kentässä lukee "Jaettu 1 muulle käyttäjälle", kaksi käyttäjää on liitetty samalle Skillshop-tilille.

Huomaathan, että emme suosittele jakamaan samaa Skillshop-tiliä useille käyttäjille. Jaettujen tilien käyttäjien sertifiointeja ei välttämättä oteta huomioon tunnusta koskevien vaatimusten täyttämisessä.

Sertifioinnit (Haku, Display, Video, Shopping)

Tästä näet käyttäjän sertifioinnin tilan kunkin saatavilla olevan tuoteryhmän osalta. Jos käyttäjä on läpäissyt testin, tässä näytetään viimeinen voimassaolopäivä.