Om siden Brugercertificeringer i Google Partners

På siden Brugercertificeringer kan du se vigtige oplysninger om brugere og deres certificeringsstatus.

Før du begynder

Mindst 50 % af det samlede antal Account Strategists på din Google Partners-registrerede Google Ads-managerkonto skal være certificerede i Google Ads (grænsen er 100 brugere). Der skal være mindst én certificering inden for hvert produktområde, og kampagneforbruget skal være mindst 500 USD inden for de seneste 90 dage. Produktområderne omfatter Søgning, Display, Video, Shopping og Apps.

Du kan fortælle os, hvor mange brugere i din virksomhed, der er Account Strategists, ved at åbne siden Virksomhedsoplysninger på fanen Partnerprogram og foretage dit valg i rullemenuen. Vi definerer Account Strategists som ansatte i din virksomhed, som administrerer Google Ads-kampagner på vegne af dine kunder.

På brugerlisten kan du se alle de brugere, der har administrator- eller standardadgang til din virksomheds Google Partners-registrerede Google Ads-managerkonto eller en konto, der er linket til din virksomheds managerkonto, samt deres status mht. certificeringer.

Gå til siden Brugercertificeringer

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på fanen Partnerprogram på navigationslinjen til venstre.
  3. Klik på linket Vis detaljer på kortet "Brugercertificeringer" for at få adgang til siden Brugercertificeringer.

Få flere oplysninger om, hvordan du sikrer dig, at dine certificeringer tælles med ved kontrollen af, om certificeringskravene er opfyldt

Sådan fungerer det

Bruger

Den mailadresse, der er knyttet til brugerens Google Ads-managerkonto.

Linket i Skillshop

Der er en kontakt øverst i kolonnen "Linket i Skillshop". Når pilen peger nedad, vises de linkede brugere først.

• Der står "Ja" ud for brugerens navn i kolonnen "Linket i Skillshop" på siden Brugercertificeringer, hvis brugeren har knyttet sin Google Ads-konto til sin Skillshop-brugerprofil.
  • Hvis der står "Ja", men der ikke vises certificeringer, skal brugeren gå tilbage til sin Skillshop-konto og tjekke, om vedkommende har knyttet sin Skillshop-konto til den konto, hvor han eller hun har sine Google Ads-certificeringer.
  • Hvis der står "Nej", skal brugeren gå til sin Skillshop-konto og følge fremgangsmåden til linkning til sin Google Ads-mailadresse.
  • Hvis der står "Delt med én anden bruger" i dette felt, betyder det, at to brugere er knyttet til den samme Skillshop-konto.
Bemærk! Vi fraråder, at flere brugere deler en Skillshop-konto. Certificeringer for brugere, som deler en konto, tælles muligvis ikke med ved kontrollen af, om Partners-kravene er opfyldt.

Certificeringer (Google Ads Search, Google Ads Display, Google Ads Video, Shopping-annoncer og Google Ads-apps)

Status for brugerens certificering i hvert af de tilgængelige produktområder. Hvis brugeren har bestået vurderingen, viser den en udløbsdato.