Over amp-html-advertenties

Amp-html-advertenties zijn snelle, lichte en goed beveiligde advertenties op basis van amp-html. Met amp-html-advertenties kunt u uw producten of services op efficiënte en veilige wijze promoten op internet. Advertenties van dit type kunnen op alle webpagina's worden weergegeven, niet alleen op AMP-pagina's.

Lees de introductiehandleiding voor meer informatie over amp-html-advertenties.

Voordelen

• Amp-html-advertenties maken gebruik van relatief kleine bestanden, waardoor ze snel kunnen worden weergegeven.
  • Amp-html-advertenties worden vóór weergave op malware gecontroleerd, zodat een veilige gebruikerservaring is gewaarborgd.
  • Snellere advertentieweergave kan resulteren in een hogere klikfrequentie, omdat gebruikers de geladen advertentie direct kunnen bekijken.
  • Amp-html-advertenties kunnen op elk apparaat worden weergegeven en op zowel AMP- als niet-AMP-pagina's.
  • Het is onmogelijk om met amp-html-advertenties malware te verspreiden.
  • Snellere en lichtere advertenties leiden vaak tot een hogere ROI voor de betreffende campagne.

Amp-html-advertenties maken

• U kunt Google Web Designer gebruiken om amp-html-advertenties te maken. Meer informatie
  • U kunt amp-html-advertenties ook handmatig coderen op basis van de advertentiespecificaties. Meer informatie