Opret en appkampagne til forudregistrering

Du kan oprette en appkampagne, der promoverer forudregistrering af apps eller spil, inden de udgives i Google Play. Appkampagner til forudregistrering giver dig mulighed for at måle interessen, før din app eller dit spil kan installeres. Når din app lanceres, stopper kampagnen med forudregistrering automatisk annoncer på de steder, hvor appen udgives.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du konfigurerer en appkampagne til forudregistrering i Google Ads. Få flere oplysninger om appkampagner til forudregistrering

Før du begynder

• Før du kan køre en appkampagne til forudregistrering, skal du konfigurere din app eller dit spil til forudregistrering i Play Console. Din app eller spil-APK skal uploades til mindst ét udgivelsesspor i Play Console, og du skal lancere appen eller spillet inden for 90 dage, efter du har gjort den eller det tilgængelig(t) for forudregistrering i Play Console.
  • Det er kun muligt at forudregistrere sig til apps og spil i Google Play Butik på Android-enheder.

Vejledning

1. Log ind på Google Ads.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen , og vælg derefter Ny kampagne.
  4. Klik på Promovering af apps og derefter på App for din kampagnetype.
  5. Klik på Forhåndsinteresse for app (kun Android) for din kampagneundertype.
  6. Find appens navn, pakkenavn eller udgiver for at bekræfte, at appen er kvalificeret til forudregistrering, og klik derefter på Fortsæt.

Bemærk! Hvis du ikke har aktiveret forudregistrering for din app i Play Console, og appen allerede er tilgængelig i ét land eller mere, er den ikke kvalificeret til kampagnen.
  7. Angiv et kampagnenavn i feltet "Kampagnenavn".
  8. Vælg dine indstillinger for placering og sprog for kampagnen. Din kampagne vises kun i lande, hvor din app kan forudregistreres.
  9. I afsnittet "Budget" skal du indtaste det gennemsnitlige budget, du vil bruge pr. dag.
  10. I afsnittet "Budgivning" skal du indtaste målprisen pr. forudregistrering, som er det gennemsnitlige beløb, du vil bruge, hver gang nogen forudregistrerer sig til din app.
  11. Klik på Gem og fortsæt.
  12. Angiv et annoncegruppenavn i feltet "Annoncegruppenavn".
  13. I sektionen "Annonceaktiver" kan du angive flere tekstidéer, billeder, videoer og andre aktiver til din appkampagne. Du kan tilføje:
    • Op til 5 overskriftsidéer (der skal angives mindst 2 overskrifter)
    • Op til 5 idéer til beskrivelse
    • Op til 20 billeder
    • Op til 20 videoer

Retningslinjer for annonceaktiver

Tekst

• Tilføj op til fem overskrifter, som hver højst må indeholde 30 tegn.
  • Tilføj op til fem beskrivelser som hver højst må indeholde 90 tegn.
  • Inkluder fordele.
  • Afslut hver tekstidé med tegnsætning.

Video

• Videoer skal være hostet på YouTube.
  • Formatet kan være liggende, stående eller kvadratisk.
    • Brug billedformater: Liggende format (16:9), stående format (2:3) og kvadratisk format (1:1).
  • Hvis du ikke har videoer, som du vil tilføje, opretter Google Ads muligvis en videoannonce for dig ved hjælp af aktiver fra din profilside i Play Butik.
  • Eksperimentér med forskellige annoncelængder. Et interval mellem 15 og 30 sekunder er et godt udgangspunkt.
  • Brug forskellige videoer til at fremhæve forskellige produkter, tjenester eller funktioner.

Billede

Upload billeder som .jpg eller .png med en maksimal størrelse på 5 MB

Forhold Minimumsstørrelse Anbefalet størrelse
1:1 200 x 200 1.200 x 1.200
1,91:1 600 x 314 1.200 x 628
4:5 320 x 400 1.200 x 1.500
  1. Klik på Gem og fortsæt.
  2. Gennemgå din kampagneoversigt, og klik derefter på Fortsæt.
Alt efter hvor din annonce vises, kan oprindeligt indhold tilføjes, fjernes eller ændres under annoncevisningen. Google Ads gør dette for at sikre, at brugerne får en god oplevelse med din annonce, uanset hvor og hvornår de ser den.

Konverteringshandlinger

Når du har oprettet din appkampagne til forudregistrering, kan du se, hvor mange personer der forudregistrerer sig til din app eller dit spil, på siden "Konverteringshandlinger" i Google Ads. Dette gøres ved at klikke på ikonet "Værktøjer" og derefter på "Konverteringer". Forudregistrering er den eneste konverteringshandling, der spores for kampagner til forudregistrering, og de føjes automatisk til kampagner, så snart den første bruger forudregistrerer sig. Konverteringshandlinger for kampagner til forudregistrering kan ikke redigeres eller fjernes.