Responsiivisten hakumainosten luominen ja muokkaaminen (Google Ads ‑mobiilisovellus)

Tässä artikkelissa kerrotaan Responsiivisten hakumainosten luomisesta ja muokkaamisesta Google Ads ‑mobiilisovelluksessa. Lue lisää Responsiivisista hakumainoksista.

Responsiivisten hakumainosten avulla voit luoda mainoksia, jotka mukautuvat tarvittaessa automaattisesti siten, että niissä näytetään enemmän ja entistä osuvampaa tekstiä asiakkaillesi. Kun lisäät useita otsikoita ja kuvauksia Responsiivista hakumainosta luodessasi, Google Ads testaa ajan myötä automaattisesti niiden eri yhdistelmiä ja selvittää, mitkä yhdistelmät toimivat parhaiten.

Ohjeet

Responsiivisen hakumainoksen luominen

1. Napauta alareunassa olevasta siirtymispalkista Lisää ja valitse Mainokset.
  2. Napauta pluspainiketta ja valitse Responsiivinen hakumainos.
  3. Napauta kampanjaa, jolle haluat luoda responsiivisen hakumainoksen.
  4. Napauta mainosryhmää, johon haluat lisätä uusia responsiivisia Hakumainoksia.
  5. Saatat nähdä ponnahdusikkunan, jossa lukee "Voit parantaa tehokkuutta lisäämällä mainoksiin aina muiden mainostesi tärkeimpiä lausekkeita. Olemme kopioineet sisältöä tämän mainosryhmän tekstimainoksistasi, jotta pääset alkuun." Napauta SELVÄ, jolloin ponnahdusikkuna sulkeutuu.
  6. Lisää lopullinen URL-osoite ja näkyvä URL-osoite.
Huom. Kun napautat esikatselukuvaketta , näet sisältösi pohjalta luodut potentiaaliset mainokset. Kaikkia yhdistelmiä ei näytetä, ja joissakin muodoissa tekstiä saatetaan lyhentää.
  1. Lisää otsikot. Lisää vähintään 3 mutta enintään 15 vaihtoehtoa.
  2. Lisää kuvaukset. Lisää vähintään 2 mutta enintään 4 kuvausta.
  3. Napauta Tallenna.

Vinkkejä otsikoiden kirjoittamista varten

• Muista, että otsikot ja kuvaukset voidaan näyttää missä tahansa järjestyksessä.
  • Kokeile kirjoittaa ensimmäiset kolme otsikkoa siten, että ne näkyisivät samaan aikaan mainoksessasi.
  • Sisällytä otsikkoihisi ainakin yksi avainsana ja luo otsikkoja, jotka liittyvät kohdistuksessa käytettyihin avainsanoihin.
  • Luo mahdollisimman monta erilaista otsikkoa. Kun otsikoita on useita, Google Adsilla on enemmän mahdollisuuksia koota viestiesi pohjalta osuvia mainoksia, jolloin voit saada parempia tuloksia.
    • Korosta tuotteen tai palvelun muita etuja, toimitus‑ ja palautustietoja tai sitä, miten tuote tai palvelu ratkaisee tietyn ongelman. Lisätietoja responsiivisten hakumainosten luomisesta
    • Jos haluat käyttää vielä enemmän otsikoita, voit luoda muunnelmia aiemmin kirjoittamistasi otsikoista. Kokeile esimerkiksi toisenlaista toimintakehotusta.

Responsiivisen hakumainoksen muokkaaminen

1. Napauta alareunassa olevasta siirtymispalkista Lisää ja valitse Mainokset.
  2. Napauta muokattavaa mainosta.
  3. Voit muokata valintaikkunassa seuraavia kohteita:

• Final URL
    • Näytettävä polku
    • Otsikot
    • Kuvaukset
  4. Napauta Tallenna.

Uuden sisällön lisääminen

Voit lisätä uusia otsikkoja näin:

1. Napauta Muokkaa mainosta ‑sivulta Otsikot-kohdan alapuolelta + Lisää otsikko.
  2. Lisää uusi otsikko. Voit käyttää myös Google Adsin ehdottamaa otsikkoa.
  3. Napauta valintamerkkiä Chrome mobile checkmark icon.
  4. Napauta Tallenna.

Voit lisätä uusia kuvauksia näin:

1. Napauta Muokkaa mainosta ‑sivulta Kuvaukset-kohdan alapuolelta + Lisää kuvaus.
  2. Lisää uusi kuvaus. Voit käyttää myös Google Adsin ehdottamaa kuvausta.
  3. Napauta valintamerkkiä Chrome mobile checkmark icon.
  4. Napauta Tallenna.

Otsikoiden ja kuvausten kiinnittäminen tiettyihin sijainteihin

Kun luot responsiivisen hakumainoksen, otsikot ja kuvaukset voivat oletusarvoisesti näkyä missä tahansa järjestyksessä. Voit hallita sitä, missä yksittäiset otsikot ja kuvaukset näkyvät mainoksessasi, kiinnittämällä otsikoita ja kuvauksia tiettyihin sijainteihin.

Jos sinun tarvitsee esimerkiksi sisällyttää vastuuvapauslauseke jokaiseen mainokseen, voit lisätä vastuuvapauslausekkeen responsiivisen Hakumainoksen kuvaukseen ja kiinnittää sen kuvauksen 1 sijaintiin. Näin kaikki asiakkaille näytettävät mainokset sisältävät vastuuvapauslausekkeen kuvauksen ensimmäisessä osassa.

1. Napauta Muokkaa mainosta ‑sivulta otsikkoa tai kuvausta, jonka haluat kiinnittää.
  2. Napauta otsikon tai kuvauksen vierestä kiinnityskuvaketta Pin.
  3. Valitse ponnahdusikkunasta sijainti, johon haluat kiinnittää otsikon tai kuvauksen.
  4. Napauta Tallenna.

Vinkkejä kiinnittämiseen

• Jos kiinnität otsikon tai kuvauksen, se näytetään vain kyseisessä kohdassa eikä sen tilalla voida näyttää muita otsikoita tai kuvauksia. Kiinnitykset vähentävät niiden otsikoiden tai kuvausten kokonaismäärää, joita voidaan verrata potentiaalisen asiakkaan hakuun, joten kiinnityksiä ei suositella useimmille mainostajille.
  • Kokeile kahden tai kolmen otsikon tai kuvauksen kiinnittämistä kuhunkin sijaintiin, jotta mikä tahansa niistä voidaan näyttää kyseisessä sijainnissa. Näin voit joustavammin selvittää, mitkä otsikot ja kuvaukset tuottavat parempia tuloksia.
    • Esimerkki: Jos kiinnität otsikon "Virallinen verkkosivusto" otsikon 1 sijaintiin, kaikissa asiakkaille näkyvissä mainoksissa näkyy ensimmäisenä otsikkona "Virallinen verkkosivusto". Jos kuitenkin kiinnität otsikon 1 sijaintiin toisenkin otsikon, esimerkiksi "Virallinen sivusto", kaikissa asiakkaille näkyvissä mainoksissa ensimmäisenä otsikkona näkyy joko "Virallinen verkkosivusto" tai "Virallinen sivusto".
  • Jos olet kiinnittänyt otsikoita ja/tai kuvauksia kaikkiin vapaana oleviin sijainteihin, muita kuin kiinnitettyjä otsikoita ja/tai kuvauksia ei näytetä.
  • Otsikon 1, otsikon 2 tai kuvauksen 1 sijainteihin kiinnitetyt otsikot ja kuvaukset näytetään aina. Otsikon 3 ja kuvauksen 2 sijainteihin kiinnitetty sisältö ei välttämättä näy jokaisessa mainoksessa. Jos haluat tekstin näkyvän kaikissa mainoksissasi, kiinnitä se otsikon 1, otsikon 2 tai kuvauksen 1 sijaintiin.
  • Jos haluat tarkistaa, millaisena responsiivinen hakumainoksesi näkyy käyttäjille, napauta esikatselukuvaketta .

Käytäntörikkomukset

Jos näet Käytäntörikkomukset-ponnahdusikkunan yrittäessäsi tallentaa Responsiivista hakumainostasi, mainos ei ole Google Ads ‑käytäntöjen mukainen. Ponnahdusikkunassa on tietoja sääntörikkomuksista, joita mainoksessasi on. Napauta KORJAA VIRHEET ja tee sitten muutoksia mainokseen, jotta se on Google Ads ‑käytäntöjen mukainen.

Sisällön poistaminen

1. Napauta Muokkaa mainosta ‑sivulta otsikkoa tai kuvausta, jonka haluat poistaa.
  2. Napauta otsikon tai kuvauksen vierestä roskakorikuvaketta .
  3. Napauta näkyviin tulevasta ponnahdusikkunasta Poista.
  4. Napauta Tallenna.