Opret og rediger responsive søgeannoncer (Google Ads-mobilappen)

I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter og redigerer responsive søgeannoncer i Google Ads-mobilappen. Få flere oplysninger om responsive søgeannoncer

Responsive søgeannoncer giver dig mulighed for at oprette en annonce, der kan tilpasses, så potentielle kunder får vist mere relevante budskaber. Når du opretter en responsiv søgeannonce, skal du angive flere forskellige overskrifter og beskrivelser, hvorefter Google Ads tester forskellige kombinationer for at finde ud af, hvilke der er mest effektive.

Vejledning

Opret en responsiv søgeannonce

1. Tryk på Mere på navigationslinjen forneden, og vælg derefter Annoncer.
  2. Tryk på plusknappen , og vælg Responsiv søgeannonce.
  3. Tryk på den kampagne, du vil oprette en responsiv søgeannonce til.
  4. Tryk på den annoncegruppe, de nye responsive søgeannoncer skal føjes til.
  5. Der vises muligvis et pop op-vindue med følgende meddelelse: "Du kan forbedre effektiviteten ved altid at inkludere nøgleudtryk fra dine andre annoncer. Vi har kopieret indhold fra dine tekstannoncer til denne annoncegruppe for at hjælpe dig i godt gang." Tryk på OK for at lukke pop op-vinduet.
  6. Angiv den endelige webadresse og den annoncerede webadresse.
Bemærk! Hvis du trykker på ikonet for forhåndsvisning , får du vist forskellige annoncer, der kan oprettes ved hjælp af dine aktiver. Ikke alle kombinationer vises, og i visse formater afkortes teksten muligvis.
  1. Angiv dine overskrifter. Du skal angive mindst 3 overskrifter, men du kan angive op til 15.
  2. Angiv dine beskrivelser. Du skal angive mindst 2 beskrivelser, men der kan angives op til 4.
  3. Tryk på Gem.

Tips vedrørende angivelse af overskrifter

• Husk, at overskrifter og beskrivelser kan forekomme i vilkårlig rækkefølge.
  • Prøv at skrive de første 3 overskrifter, som om de bliver vist sammen i din annonce.
  • Sørg for at medtage mindst ét af dine søgeord i dine overskrifter, og lav overskrifter, der er relevante for de søgeord, som du målretter mod.
  • Fokusér på at lave så mange unikke overskrifter som muligt. Jo flere overskrifter du angiver, desto flere muligheder har Google Ads for at kombinere de forskellige budskaber til relevante annoncer og dermed øge effektiviteten.
    • Prøv at fremhæve yderligere fordele ved dit produkt eller din tjeneste, et problem, som du er i stand til at løse, eller oplysninger om forsendelse og returnering. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter effektive responsive søgeannoncer
    • Hvis du har plads til flere overskrifter, kan du prøve at variere de overskrifter, du allerede har indtastet. Du kan f.eks. prøve at angive en alternativ opfordring til handling.

Rediger en responsiv søgeannonce

1. Tryk på Mere på navigationslinjen forneden, og vælg derefter Annoncer.
  2. Tryk på den annonce, du vil redigere.
  3. I dialogboksen kan du redigere følgende:

• Endelig webadresse
    • Vist sti
    • Overskrifter
    • Beskrivelser
  4. Tryk på Gem.

Tilføj nye aktiver

Sådan tilføjer du nye overskrifter:

1. Tryk på + Tilføj overskrift under "Overskrifter" på siden "Rediger annonce".
  2. Angiv den nye overskrift. Du kan også bruge en af de foreslåede overskrifter, der er genereret af Google Ads.
  3. Tryk på fluebenet Chrome mobile checkmark icon.
  4. Tryk på Gem.

Sådan tilføjer du nye beskrivelser:

1. Tryk på + Tilføj beskrivelse under "Beskrivelser" på siden "Rediger annonce".
  2. Angiv den nye beskrivelse. Du kan også bruge en af de foreslåede beskrivelser, der er genereret af Google Ads.
  3. Tryk på fluebenet Chrome mobile checkmark icon.
  4. Tryk på Gem.

Fastgør overskrifter og beskrivelser til bestemte positioner

Når du opretter en responsiv søgeannonce, kan overskrifter og beskrivelser som standard blive vist i en hvilken som helst rækkefølge. Du kan styre, hvor individuelle overskrifter og beskrivelser bliver vist i din annonce, ved at fastgøre dem til bestemte positioner.

Hvis der f.eks. skal vises en ansvarsfraskrivelse i samtlige annoncer, kan du angive den som en beskrivelse til den responsive søgeannonce og fastgøre den til position 1. Derved sikrer du dig, at alle annoncer, der bliver vist for potentielle kunder, indeholder ansvarsfraskrivelsen i første del af beskrivelsen.

1. Tryk på den overskrift eller beskrivelse, du vil fastgøre, på siden "Rediger annonce".
  2. Tryk på det knappenålsikon Pin, der vises ud for overskriften eller beskrivelsen.
  3. Vælg den position, som overskriften eller beskrivelsen skal fastgøres til, i pop op-vinduet.
  4. Tryk på Gem.

Tips vedrørende fastgørelse

• Hvis du fastgør én overskrift eller beskrivelse til en bestemt position, bliver den kun vist på den pågældende position, og du forhindrer derved, at andre overskrifter eller beskrivelser bliver vist der. Vi fraråder de fleste annoncører at bruge fastgørelse, da det reducerer det antal overskrifter eller beskrivelser, der kan matches med en potentiel kundes søgning.
  • Prøv at fastgøre 2 eller 3 overskrifter eller beskrivelser til hver position, så de alle kan blive vist på den pågældende position. Det giver dig større fleksibilitet og dermed større mulighed for at finde frem til de mest effektive overskrifter eller beskrivelser.
    • Eksempel: Hvis du fastgør overskriften "Officielt website" til overskriftsposition 1, får alle annoncer, der vises for potentielle kunder, "Officielt website" som første overskrift. Hvis du vælger også at fastgøre en anden overskrift, f.eks. "Det officielle website", til overskriftsposition 1, får alle annoncer, der vises for potentielle kunder, enten "Officielt website" eller "Det officielle website" som første overskrift.
  • Hvis du har fastgjort overskrifter og/eller beskrivelser til alle tilgængelige positioner, bliver overskrifter og/eller beskrivelser, der ikke er fastgjort, ikke vist.
  • Overskrifter eller beskrivelser, der er fastgjort til overskriftsposition 1, overskriftsposition 2 eller beskrivelsesposition 1, bliver altid vist. Der er ikke garanti for, at det indhold, der er fastgjort til overskriftsposition 3 og beskrivelsesposition 2, bliver vist i alle annoncer. Hvis der er tekst, som skal vises i alle dine annoncer, skal du fastgøre denne tekst til enten overskriftsposition 1, overskriftsposition 2 eller beskrivelsesposition 1.
  • Tryk på ikonet for forhåndsvisning for at se et eksempel på, hvordan din responsive søgeannonce ser ud, når den vises for brugerne.

Politikrelaterede problemer

Hvis der vises en pop op-meddelelse om "politikrelaterede problemer", når du forsøger at gemme din responsive søgeannonce, betyder det, at annoncen ikke overholder Google Ads-politikken. I pop op-meddelelsen er det angivet, hvilke specifikke politikrelaterede problemer der er med din annonce. Tryk på RET FEJL, og foretag derefter de påkrævede ændringer for at sikre dig, at annoncen overholder Google Ads-politikken.

Sådan sletter du aktiver

1. Tryk på den overskrift eller beskrivelse, du vil slette, på siden "Rediger annonce".
  2. Tryk på ikonet for papirkurv , der vises ud for overskriften eller beskrivelsen.
  3. Tryk på Fjern i pop op-vinduet.
  4. Tryk på Gem.