Crear i editar anuncis de cerca responsius (aplicació mòbil Google Ads)

Aquest article explica com es poden crear i editar anuncis de cerca responsius a l'aplicació mòbil Google Ads. Més informació sobre els anuncis de cerca responsius

Els anuncis de cerca responsius són anuncis que s'adapten per mostrar missatges més rellevants als clients. Quan creeu un anunci de cerca responsiu, introduïu diversos títols i descripcions; al llarg del temps, Google Ads va provant combinacions d'aquests elements i aprèn quines tenen el millor rendiment.

Instruccions

Crear un anunci de cerca responsiu

1. Aneu a la barra de navegació inferior, toqueu Més i, a continuació, seleccioneu Anuncis.
  2. Toqueu el botó de més i seleccioneu Anunci de cerca responsiu.
  3. Toqueu la campanya per a la qual voleu crear un anunci de cerca responsiu.
  4. Toqueu el grup d'anuncis al qual voleu afegir l'anunci de cerca responsiu nou.
  5. És possible que vegeu un quadre emergent amb el missatge "Per tal de millorar el rendiment, incloeu sempre frases clau d'altres anuncis que tingueu. Hem copiat contingut dels vostres anuncis de text d'aquest grup d'anuncis per ajudar-vos a començar". Toqueu ENTESOS per tancar el quadre emergent.
  6. Introduïu l'URL final i l'URL visible.
Nota: si toqueu la icona de previsualització , veureu anuncis potencials creats mitjançant els recursos que heu proporcionat. No es mostren totes les combinacions i pot ser que s'hagi escurçat el contingut en alguns formats.
  1. Introduïu els títols. Heu d'introduir 3 títols com a mínim, però podeu introduir-ne fins a 15.
  2. Introduïu les descripcions. Heu d'indicar 2 descripcions com a mínim, però podeu introduir-ne fins a 4.
  3. Toqueu Desa.

Consells per introduir els títols

• Recordeu que els títols i les descripcions es poden mostrar en qualsevol ordre.
  • Intenteu escriure els 3 primers títols com si s'haguessin de veure junts a l'anunci.
  • Assegureu-vos d'incloure als títols almenys una de les vostres paraules clau i creeu títols que siguin rellevants per a les paraules clau per les quals segmenteu.
  • Proporcioneu tants títols únics com pugueu. Com més títols introduïu, més opcions tindrà Google Ads a l'hora de muntar anuncis rellevants amb els vostres missatges, la qual cosa pot augmentar el rendiment.
    • Proveu de destacar els avantatges addicionals del producte o servei, un problema que estigueu solucionant o la informació sobre enviaments i devolucions. Més informació sobre com es poden crear anuncis de cerca efectius
    • Si voleu proporcionar encara més títols, proveu de crear variacions dels que ja heu introduït. Per exemple, intenteu escriure una crida a l'acció diferent.

Editar un anunci de cerca responsiu

1. Aneu a la barra de navegació inferior, toqueu Més i, a continuació, seleccioneu Anuncis.
  2. Toqueu l'anunci que voleu editar.
  3. Al quadre de diàleg, podeu editar-hi els elements següents:

• URL final
    • Camí visible
    • Títols
    • Descripcions
  4. Toqueu Desa.

Afegir recursos nous

Per afegir títols nous, seguiu aquests passos:

1. A la secció "Títols" de la pàgina "Edita l'anunci", toqueu + Afegeix un títol.
  2. Introduïu el títol nou. També podeu fer servir un dels títols suggerits que genera Google Ads.
  3. Toqueu la marca de verificació Chrome mobile checkmark icon.
  4. Toqueu Desa.

Per afegir descripcions noves, seguiu aquests passos:

1. A la secció "Descripcions" de la pàgina "Edita l'anunci", toqueu + Afegeix una descripció.
  2. Introduïu la descripció nova. També podeu fer servir una de les descripcions suggerides que genera Google Ads.
  3. Toqueu la marca de verificació Chrome mobile checkmark icon.
  4. Toqueu Desa.

Fixar títols i descripcions en posicions concretes

De manera predeterminada, quan creeu un anunci de cerca responsiu, els títols i les descripcions es poden mostrar en qualsevol ordre. Per guiar en quins llocs de l'anunci es mostren, fixeu-los en posicions concretes.

Per exemple, si heu de mostrar una exempció de responsabilitat en cada anunci, podeu introduir-la com a descripció de l'anunci de cerca responsiu i fixar-la a la posició 1. Així, tots els anuncis que es mostrin als clients inclouran l'exempció de responsabilitat a la primera part de la descripció.

1. A la pàgina "Edita l'anunci", toqueu el títol o la descripció que vulgueu fixar.
  2. Toqueu la icona de fixació Pin que hi ha al costat del títol o de la descripció.
  3. Seleccioneu en quina posició voleu fixar el títol o la descripció al quadre emergent.
  4. Toqueu Desa.

Consells per fixar elements

• Quan fixeu títols o descripcions, només es mostren a la posició concreta en què els fixeu i això impedeix que se n'hi puguin mostrar d'altres. Com que la fixació redueix el nombre total de títols i descripcions que poden coincidir amb la cerca d'un client potencial, aquesta opció no és recomanable per a la majoria d'anunciants.
  • Proveu de fixar 2 o 3 títols o descripcions en cada posició perquè qualsevol d'aquests s'hi pugui mostrar. D'aquesta manera, tindreu més flexibilitat per esbrinar quins títols o descripcions tenen un millor rendiment.
    • Per exemple, si fixeu el títol "Lloc web oficial" a la posició del títol 1, el primer títol de tots els anuncis que es mostrin als clients serà "Lloc web oficial". Ara bé, si fixeu un segon títol, com ara "El lloc web oficial", a la posició del títol 1, tots els anuncis que vegin els clients mostraran "Lloc web oficial" o bé "El lloc web oficial" com a primer títol.
  • Si heu fixat títols o descripcions en totes les posicions disponibles, els que no s'hagin fixat no es mostraran.
  • En canvi, els títols o les descripcions que s'hagin fixat a la posició del títol 1, la posició del títol 2 o la posició de la descripció 1 es mostraran sempre. Pel que fa al contingut que s'hagi fixat a la posició del títol 3 i la posició de la descripció 2, no és segur que es mostri en cada anunci. Si voleu mostrar un text en tots els anuncis, heu de fixar-lo a la posició del títol 1, la posició del títol 2 o la posició de la descripció 1.
  • Per previsualitzar com es mostrarà l'anunci de cerca responsiu als usuaris, toqueu la icona de previsualització .

Problemes relacionats amb les polítiques

Si a l'hora de desar l'anunci de cerca responsiu s'obre una finestra emergent amb el text "Problemes relacionats amb les polítiques", vol dir que l'anunci no compleix la política de Google Ads. A la finestra emergent s'indiquen els problemes que té actualment l'anunci. Toqueu CORREGEIX ELS ERRORS i, a continuació, feu els canvis necessaris a l'anunci perquè compleixi les polítiques de Google Ads.

Suprimir recursos

1. A la pàgina "Edita l'anunci", toqueu el títol o la descripció que vulgueu suprimir.
  2. Toqueu la icona de paperera que hi ha al costat del títol o de la descripció.
  3. Toqueu Treu a la finestra emergent que es mostra.
  4. Toqueu Desa.