Om kontooversigten

Hvis du har en managerkonto med flere underkonti (herunder kundekonti og/eller andre undermanagerkonti), kan du bruge kontooversigten til at få visualiseret, hvordan underkontiene er struktureret. Kontooversigten giver dig en overordnet indblik i effektiviteten og konfigurationen af alle de forskellige underkonti under din managerkonto. Kontooversigten giver dig mulighed for at se effektivitetsmetrics på kontoniveau, f.eks. klik, eksponeringer, pris og konverteringer samt forskellige funktioner, der bruges af dine underkonti (f.eks. remarketing) i én enkelt visning.

Før du begynder

Alle managerkonti giver mulighed for at se kontooversigten og strukturen for de forskellige underliggende konti.

Husk! Hvis du er logget ind på en managerkonto på øverste niveau, kan du se hele kontohierarkiet, men hvis du ser detaljer for en undermanagerkonto, kan du kun se kontiene i den direkte kæde af det overordnede managerkonto i hierarkiet (der vises ikke sidestillede konti). Du kan ikke se det kontohierarki, der ligger over den managerkonto, du er logget ind på. Det betyder, at hvis du er logget ind på en undermanagerkonto, vil eventuelle andre grene af hierarkiet, der findes under managerkontoen på øverste niveau, ikke være synlige.

Se kontooversigten

Du kan få adgang til kontooversigten på to måder. Hvis du bruger Mulighed 1, ser du automatisk hele hierarkiet under din managerkonto, herunder alle undermanagerkonti og kundekonti. Hvis du bruger Mulighed 2, ser du en detaljeret visning fra din managerkonto til undermanagerkontoen eller klientkontoen, og du kan udvide visningen ved at klikke på boblen til venstre for kontohierarkiet.

Mulighed 1: Åbn kontooversigten via menuen Værktøjer og indstillinger

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet .
  3. Klik på Kontooversigt.

Mulighed 2: Åbn kontooversigten via siden Konti

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. I sidemenuen til venstre skal du klikke på Konti.
  3. Klik på enten Effektivitet eller Administration.
  4. På den underliggende liste over konti skal du klikke på træikonet ud for den relevante konto.