De prestaties van bestemmingspagina's voor Shopping-campagnes bekijken op de pagina Bestemmingspagina's

19 juni 2019

Een goede ervaring op de bestemmingspagina is een belangrijke factor om conversies te genereren via uw advertentiecampagnes. Op de pagina Bestemmingspagina's kunt u eenvoudig zien hoe uw bestemmingspagina's presteren. Vanaf vandaag kunt u de prestaties van uw bestemmingspagina's voor Shopping-campagnes in het rapport bekijken.

U kunt nu zien welke van uw bestemmingspagina's voor uw Shopping-campagnes de meeste verkopen genereren en welke mogelijk uw aandacht vereisen. Stel dat u een fietsenwinkel heeft en uw best verkochte fiets genereert geen conversies meer. Wanneer u de pagina Bestemmingspagina's controleert, ziet u dat de bestemmingspagina van het product sinds een week niet meer werkt. Door deze insight kunt u samenwerken met uw web developer om de bestemmingspagina te herstellen en weer conversies te genereren.

Pagina Bestemmingspagina's

Bekijk de prestaties van uw bestemmingspagina voor Shopping-campagnes op de pagina Bestemmingspagina's in Google Ads

Meer informatie over het optimaliseren van uw bestemmingspagina's vindt u hier.

Gepost door Prashant Nair, Product Manager, Google Ads