Om anonymous.google i en placeringsrapport

I den här artikeln beskriver vi avidentifierade placeringar.

Avidentifierade webbadresser fasas ut i Googles Display-nätverk för att uppfylla Ads.txt-kraven. Efter utfasningen blir resultaten som diskuteras i den här artikeln inaktuella. Läs mer om utfasningen.

Efter att avidentifierad placeringsinriktning och rapportering har fasats ut bör inga annonsörer se placeringar märkta som ”anonymous.google” i resultaten. Vissa utgivare väljer att erbjuda placeringar utan att avslöja sina webbplatsnamn för annonsörerna. Även om utgivaren och webbplatsen förblir avidentifierade kan du se rapportstatistik om annonsplaceringen.

Om du väljer att placera dina annonser i avidentifierade utgivares annonsutrymmen godkänner du att dina eventuella standarder för bilder och rykte uppfylls av Googles riktlinjer för utgivare.

Om utgivare bryter mot dessa Google-policyer har Google rätt att vidta åtgärder, inklusive men inte begränsat till borttagning av dessa utgivare från Googles tjänster.

Relaterad länk