Om anonymous.google i plasseringsrapporter

I denne artikkelen finner du informasjon om anonyme plasseringer.

Det kan hende du ser plasseringer merket som «anonymous.google» i resultatene dine. Enkelte publisister velger å tilby plasseringer anonymt og oppgir ikke navnene på nettstedene sine til annonsører. Selv om publisisten og nettstedet forblir anonyme, har du fortsatt tilgang til rapporteringsstatistikk fra annonseplasseringen.

Hvis du velger å plassere annonsene dine i beholdningene til anonyme publisister, bekrefter du at eventuelle bilde- og omdømmestandarder du måtte ha for publisister, er i tråd med Googles retningslinjer for publisister.

Hvis publisistene bryter med disse Google-retningslinjene, har Google rett til å iverksette tiltak mot de aktuelle publisistene, deriblant å fjerne dem fra Googles tjenester.

Link til beslektet innhold