Om anonymous.google i plasseringsrapporter

Denne artikkelen handler om avidentifiserte plasseringer.

Vi avvikler avidentifiserte nettadresser i Google Displaynettverk for å oppfylle kravene i ads.txt. I fremtiden kan resultatene som omtales i denne artikkelen, anses som utdaterte. Finn ut mer om avviklingen.

Når vi har avviklet avidentifisert plasseringsmålretting og rapportering, skal ingen annonsører ha plasseringer merket med «anonymous.google» i resultatene. Enkelte publisister velger å tilby plasseringer uten å oppgi nettstedsnavnene sine til annonsører. Selv om publisisten og nettstedet forblir avidentifiserte, har du fortsatt tilgang til rapporteringsstatistikk fra annonseplasseringen.

Hvis du velger å plassere annonsene dine i avidentifisert utgiverbeholdning, godtar du at bilde- eller omdømmestandarder du håndhever overfor de aktuelle publisistene, tilstrekkelig dekkes av retningslinjene Google håndhever overfor publisister.

Hvis publisistene bryter disse Google-retningslinjene, har Google rett til å iverksette tiltak mot dem, inkludert, uten begrensning, å fjerne dem fra Googles tjenester.

Link til relatert innhold