Tietoja anonymous.googlesta sijoitteluraportissa

Tässä artikkelissa kerrotaan de-identifioiduista sijoitteluista.

De-identifioidut URL-osoitteet poistuvat käytöstä Google Display ‐verkostossa ads.txt-vaatimusten täyttämiseksi. Jatkossa tässä artikkelissa käsitellyt tulokset ovat vanhentuneita. Lue lisää käytöstä poistumisesta.

Kun de-identifioituihin sijoitteluihin kohdistaminen ja niitä koskeva raportointi on poistunut käytöstä, mainostajat eivät enää näe tuloksissa sijoitteluja, joiden kohdalla on merkintä "anonymous.google". Jotkut julkaisijat haluavat tarjota sijoitteluja niin, ettei heidän sivustojensa nimiä paljasteta mainostajille. Vaikka julkaisija ja verkkosivusto olisivat de-identifioituja, sinulla on silti pääsy mainoksen sijoittelun raportointitilastoihin.

Jos päätät sijoittaa mainoksiasi de-identifioitujen julkaisijoiden mainosinventaariin, sitoudut varmistamaan, että mahdolliset kyseisille julkaisijoille asettamasi imagoa ja mainetta koskevat vaatimukset vastaavat julkaisijoita koskevia Googlen käytäntöjä.

Jos julkaisijat rikkovat näitä Googlen käytäntöjä, Googlella on oikeus ryhtyä toimiin ja tarvittaessa poistaa kyseisiltä julkaisijoilta mahdollisuus käyttää Googlen palveluja.

Aiheeseen liittyvä linkki