Sobre anonymous.google en un informe d'emplaçaments

Aquest article tracta sobre els emplaçaments sense identificar.

Els URL sense identificar es discontinuaran perquè la Xarxa de Display de Google compleixi els requisits d'Ads.txt. En endavant, els resultats que s'esmenten en aquest article quedaran obsolets. Obteniu més informació sobre la discontinuació.

Després de discontinuar els informes i la segmentació per emplaçament sense identificar, cap anunciant hauria de veure emplaçaments marcats com a "anonymous.google" als resultats. Hi ha editors que opten per oferir els emplaçaments sense revelar els noms dels seus llocs web als anunciants. Encara que l'editor i el lloc web romanguin sense identificar, continuareu tenint accés a les estadístiques dels informes de l'emplaçament d'anuncis.

En col·locar els vostres anuncis en inventaris d'editors sense identificar, accepteu que les normes en matèria d'imatge i reputació que pugueu tenir per als editors en qüestió es veuen a bastament reflectides en les polítiques que Google els aplica.

Si els editors infringeixen aquestes polítiques de Google, Google es reserva el dret d'emprendre accions contra ells, com ara retirar-los dels serveis de Google, entre d'altres.

Enllaç relacionat