Crear un ajust d'estacionalitat

Els ajustos d'estacionalitat són una eina avançada que podeu utilitzar per informar Smart Bidding de canvis previstos en els percentatges de conversions a causa d'esdeveniments futurs, com ara promocions o rebaixes.

Actualment, els ajustos d'estacionalitat estan disponibles per a les campanyes de cerca, estàndard de compres i de display que utilitzen les estratègies d'oferta ROAS objectiu i CPA objectiu, així com per a les campanyes intel·ligents de compres, Màxim rendiment i d'aplicacions (beta) que facin servir totes les estratègies d'oferta.

Nota: com que Smart Bidding ja gestiona els esdeveniments de temporada, utilitzeu només els ajustos d'estacionalitat si teniu previst que els percentatges de conversions canviïn considerablement. Els ajustos d'estacionalitat són ideals per a esdeveniments curts d'entre un i set dies de durada. Pot ser que el rendiment dels ajustos empitjori si els utilitzeu durant períodes prolongats, és a dir, durant més de catorze dies seguits.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Ajust d'estacionalitat per a un únic compte de client

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Pressupostos i ofertes.
  3. Feu clic a Ajustos.
  4. A la part superior, seleccioneu l'opció De temporada.
  5. Per crear un ajust d'estacionalitat, feu clic al botó blau de més .
  6. A "Tipus d'ajust", seleccioneu Percentatge de conversions.
  7. Introduïu un nom i una descripció opcional per a l'ajust. Empleneu les dates d'inici i de finalització de l'esdeveniment.
  8. A "Abast", seleccioneu els tipus de campanya o seleccioneu campanyes concretes.
    • Nota: la selecció de dispositius no és aplicable a les campanyes d'aplicacions.
  9. A "Ajust del percentatge de conversions", ajusteu el percentatge de conversions per reflectir-ne el canvi estimat.
    • Per exemple, si teniu previst que els percentatges de conversions augmentin en un 50% durant un període de rebaixes de tres dies, podeu afegir un ajust del percentatge de conversions de fins al +50%. Aquest ajust us ajudarà a optimitzar les ofertes.
  10. Feu clic a Desa.
  11. Feu clic a Crea un ajust d'estacionalitat.

Tingueu present que els ajustos d'estacionalitat poden canviar el rendiment de les vostres estratègies d'oferta. Abans de crear un ajust, assegureu-vos que la informació sigui correcta.

Si trieu campanyes específiques per incloure-les en un esdeveniment d'estacionalitat, s'hi poden desar 2.000 campanyes com a màxim. Per incloure més campanyes, podeu crear un altre esdeveniment o utilitzar la selecció de tipus de campanya, com ara les de cerca.

Ajust d'estacionalitat per a diversos comptes de client des d'un compte de gestor

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Pressupostos i ofertes.
  3. Feu clic a Ajustos.
  4. A la part superior, seleccioneu l'opció De temporada.
  5. Per crear un ajust d'estacionalitat, feu clic al botó blau de més .
  6. A "Tipus d'ajust", seleccioneu Percentatge de conversions.
  7. Introduïu un nom i una descripció opcional per a l'ajust. Empleneu les dates d'inici i de finalització de l'esdeveniment.
  8. A "Abast", trieu una de les opcions següents:
  • Un tipus de campanya de tots els comptes que actualment estiguin enllaçats a aquest gestor.
  • Campanyes concretes (a "Seleccioneu campanyes", el nom del compte es mostrarà al selector).

A la taula d'informes, la columna "Abast" mostra el nombre de campanyes afectades i s'enllaça a aquestes campanyes.

• Nota: la selecció de dispositius no és aplicable a les campanyes d'aplicacions.
  1. Ajusteu el percentatge de conversions per reflectir-ne el canvi estimat.
    • Per exemple, si teniu previst que els percentatges de conversions augmentin en un 50% durant un període de rebaixes de tres dies, podeu afegir un ajust del percentatge de conversions de fins al +50%. Aquest ajust us ajudarà a optimitzar les ofertes.
  2. Feu clic a Desa.
  3. Feu clic a Crea un ajust d'estacionalitat.
Nota: en el cas de l'opció "Tots els comptes enllaçats actualment a aquest gestor", els ajustos d'estacionalitat s'apliquen als comptes de client enllaçats actualment. Els comptes de client nous que s'afegeixin després d'aplicar l'ajust d'estacionalitat no heretaran automàticament l'ajust. Els comptes de client existents que surtin del compte de gestor continuaran mostrant l'esdeveniment.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now