Avainsanan läheisten muunnelmien määritelmä

Läheisten muunnelmien avulla valitsemasi avainsanat voidaan yhdistää hakuihin, jotka muistuttavat kyseisiä avainsanoja mutta eivät ole niiden kanssa identtisiä. Näin voit tavoittaa käyttäjiä, jotka etsivät yritystäsi hieman eri sanoilla, joutumatta luomaan tyhjentäviä avainsanaluetteloita.

Kaikki avainsanojen vastaavuustyypit voidaan oletusarvoisesti yhdistää läheisiin muunnelmiin. Läheisiä muunnelmia ei voi poistaa käytöstä. Lue lisää avainsanan vastaavuusvaihtoehdoista.

Seuraavassa on esimerkkejä tarkan vastaavuuden avainsanojen läheisistä muunnelmista.

Läheinen muunnelma

Kuvaus

Saatavilla näillä kielillä

Sanat, joilla on läheisesti liittyvä syntaksi

Tällaisia ovat esimerkiksi kirjoitusvirheitä sisältävät sanat, yksikkö- ja monikkomuodot, johdosmuunnelmat (kuten laatta ja laatoittaa), lyhenteet ja aksenttimerkkejä sisältävät sanat.

Kaikki kielet

Eri järjestyksessä olevat sanat, joilla on sama merkitys

Esimerkki: [kengät miesten] ja [miesten kengät]

Funktiosanojen lisääminen tai poistaminen

Funktiosanoilla tarkoitetaan prepositioita (esim. ilman ja ennen), konjunktioita (esim. että ja jotta), artikkeleita (esim. englannin a ja the) ja muita sanoja, jotka eivät yleensä vaikuta haun tarkoitukseen. Esimerkiksi [a shoe] on avainsanan [the shoe] läheinen muunnelma.

Implisiittiset sanat

Jos esimerkiksi tarkan vastaavuuden avainsanasi on [daydream vr-lasit], mainoksia voidaan näyttää myös, kun käyttäjä tekee haun muunnelmalla "daydream lasit", jolloin "vr" on implisiittinen sana.

Englanti, espanja, saksa japani, ranska, italia, portugali, venäjä, unkari, turkki, puola, kiina (perinteinen), kiina (yksinkertaistettu), hollanti, arabia, suomi, heprea, kreikka, ruotsi, indonesia, korea, tanska, thai ja vietnam

Synonyymit ja parafraasit

Jos esimerkiksi tarkan vastaavuuden avainsanasi on [uimapuvut], mainoksia voi näkyä myös, kun käyttäjä tekee haun muunnelmalla "uima-asut".

Sanat, joiden hakutarkoitus on sama kuin avainsanalla

Jos esimerkiksi tarkan vastaavuuden avainsanasi on [kuvat ilman tekijänoikeusmaksua], mainoksia voidaan näyttää myös, kun käyttäjä tekee haun muunnelmalla "tekijänoikeusmaksusta vapautetut kuvat".

Seuraavassa on esimerkkejä lausekevastaavuuden avainsanojen läheisistä muunnelmista.

Läheinen muunnelma

Kuvaus

Saatavilla näillä kielillä

Sanat, joilla on läheisesti liittyvä syntaksi

Tällaisia ovat esimerkiksi kirjoitusvirheitä sisältävät sanat, yksikkö- ja monikkomuodot, johdosmuunnelmat (kuten laatta ja laatoittaa), lyhenteet ja aksenttimerkkejä sisältävät sanat.

Kaikki kielet

Eri järjestyksessä olevat sanat, joilla on sama merkitys

Esimerkiksi lausekevastaavuuden avainsana "punaiset kengät" voi käynnistää mainoksen haulla "juoksu kengät punaiset".

Englanti, hollanti, saksa, ranska, espanja, portugali, italia, japani, venäjä

Funktiosanojen lisääminen tai poistaminen

Funktiosanoilla tarkoitetaan prepositioita (esim. ilman ja ennen), konjunktioita (esim. että ja jotta), artikkeleita (esim. englannin a ja the) ja muita sanoja, jotka eivät yleensä vaikuta haun tarkoitukseen. Esimerkiksi lausekevastaavuuden avainsana "hats for winter" voi vastata hakua "winter hats on sale", josta puuttuu funktiosana "for".

Implisiittiset sanat

Jos esimerkiksi lausekevastaavuuden avainsanasi on [daydream vr-lasit], mainoksia voi näkyä myös, kun käyttäjä tekee haun muunnelmalla "daydream lasit alennuksessa", jolloin "vr" on implisiittinen sana)

Synonyymit ja parafraasit

Jos avainsanasi on esimerkiksi +uinti +asut, mainoksesi voivat näkyä myös hauille "punaiset uima-asut".

Sanat, joiden hakutarkoitus on sama kuin avainsanalla

Jos esimerkiksi lausekevastaavuuden avainsanasi on "kuvat ilman tekijänoikeusmaksua", mainoksia voi näkyä myös, kun käyttäjä tekee haun muunnelmalla "tekijänoikeusmaksusta vapautetut kuvat baseball".

Huom. Kieli määräytyy käyttäjän hakutermien kielen mukaan. Jos käyttäjä esimerkiksi tekee haun sanoilla, jotka ovat ominaisia saksan kielelle, kieli tunnistetaan saksaksi, vaikka käyttäjä tekisi haun Espanjassa.