Relevante varianter af søgeord: Definition

Relevante varianter giver dig mulighed for at matche søgeord med søgninger, der minder om, men ikke er identiske med det målrettede søgeord, så du kan nå ud til potentielle kunder, der søger efter din virksomhed – på trods af små varianter i den måde, de søger på – uden at du behøver at opbygge omfattende søgeordslister.

Som standard er alle typer søgeordsmatchning kvalificerede til at matche med relevante varianter. Du kan ikke fravælge det.

Når det gælder eksakt matchende søgeord, kan relevante varianter også omfatte følgende:

Relevant variant

Beskrivelse

Tilgængelig på disse sprog

Ord med nært beslægtet syntaks

Dette kan omfatte stavefejl, entals- eller flertalsformer, ordstammevarianter (f.eks. gulv og gulvbelægning), forkortelser eller accenttegn.

Alle sprog

Ændret ordstilling uden betydningsændring

F.eks. [herresko sorte] og [sorte herresko].

Tilføjelse eller fjernelse af funktionsord

Funktionsord er forholdsord (f.eks. "i" eller "til"), bindeord (f.eks. "og" eller "men"), artikler (f.eks. "en" eller "den") og andre ord, der ikke ændrer noget, hvad angår hensigten med en søgning. Eksempelvis er [sko til mænd] en nær variant af [sko mænd] (blot uden funktionsordet "til").

Underforståede ord

Hvis dit eksakt matchende søgeord eksempelvis er [daydream vr headset], kan dine annoncer blive vist ved søgninger efter "daydream headset", da "vr" er underforstået.

arabisk, dansk, engelsk, finsk, fransk, græsk, hebraisk, hollandsk, indonesisk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionelt), koreansk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, thailandsk, tyrkisk, tysk, ungarsk, vietnamesisk

Synonymer og omskrivninger

Hvis dit eksakt matchende søgeord eksempelvis er [badedragter], kan annoncer også vises på søgninger efter "badetøj".

Samme søgehensigt

Hvis dit eksakt matchende søgeord eksempelvis er [billeder royaltyfrie], kan annoncer også vises på søgninger efter "gratis copyright billeder".

Relevante varianter af modifikator til bredt match og sætningsmatch kan også omfatte:

Relevant variant

Beskrivelse

Tilgængelig på disse sprog

Ord med nært beslægtet syntaks

Dette kan omfatte stavefejl, entals- eller flertalsformer, ordstammevarianter (f.eks. gulv og gulvbelægning), forkortelser eller accenttegn.

Alle sprog

Ændret ordstilling uden betydningsændring

For eksempel kan sætningssøgeordet "røde sko" muligvis vises på søgninger efter "løbesko rød."

engelsk, fransk, hollandsk, italiensk, japansk, portugisisk, russisk, spansk, tysk

Tilføjelse eller fjernelse af funktionsord

Funktionsord er forholdsord (f.eks. "i" eller "til"), bindeord (f.eks. "og" eller "men"), artikler (f.eks. "en" eller "den") og andre ord, der ikke ændrer noget, hvad angår hensigten med en søgning. For eksempel kan det sætningsmatchede søgeord "hatte til vinter" matche søgninger efter "vinter hatte på udsalg" med funktionen "til" fjernet.

Underforståede ord

Indirekte ord: Hvis dit sætningsmatchende søgeord eksempelvis er "daydream vr headset", kan dine annoncer blive vist ved søgninger efter "daydream headset", da "vr" er underforstået.

Synonymer og omskrivninger

Hvis dit modifikator til bredt match-søgeord eksempelvis er +bade +dragter, kan annoncerne også blive vist ved søgninger efter "rødt badetøj".

Samme søgehensigt

Hvis dit sætningsmatchede nøgleord for eksempel er "royaltyfrie billeder", kan annoncer også vises på søgninger efter "gratis copyrightbilleder af baseball."

Bemærk! Sproget bestemmes af sproget for brugerens søgetermer. Hvis en bruger f.eks. søger ved hjælp af ord, der er specifikke for tysk, registreres sproget som tysk, også selvom brugeren sidder i Spanien og søger.