Om løsninger for smart reklame og smart budgivning i Google Ads

Oppnå økt vekst og større effektivitet

Oppnå større utbytte med mindre innsats

Kundereisen er mer sammensatt enn noen gang og omfatter flere nettsteder og enheter. Det er viktig at markedsførere forstår hvordan de kan engasjere brukerne sine i alle disse viktige øyeblikkene, men det er en utfordring å skulle gjøre dette manuelt. Her kommer AI-baserte løsninger inn i bildet.

Slik fungerer det

Smart budgivning- og Smart reklame-løsningene i Google Ads er basert på AI som analyserer millioner av signaler i sanntid for å kunne vise riktig budskap til rett kunde, på helt riktig tidspunkt.

I stedet for å bruke tid på å optimalisere annonsene dine eller budgivningen din manuelt, kan du oppnå bedre resultater raskere ved hjelp av Google AI.

Smart budgivning

Med smart budgivning optimaliseres bud i sanntid i hver eneste auksjon. Tiden som går med til å endre og oppdatere bud, reduseres dermed betraktelig, og du kan oppnå bedre resultater med budsjettet du har til rådighet.

Finn ut mer

Smart reklame

Effekten av annonseringen avhenger i stor grad av kvaliteten på annonsene. Med smart reklame velger Google AI reklameelementer for den enkelte kunden og kombinerer dem på best mulig måte. Du kan dermed fokusere på de mer strategiske sidene av markedsføringskampanjene dine.

Ulike typer funksjoner i smart rekame:

Responsive bannerannonser

Last opp elementene dine – altså bilder, logoer, overskrifter og beskrivelser – så genererer Google Ads annonser som vises i Google Displaynettverk.

Finn ut mer

Dynamiske søkeannonser

Med dette formatet målrettes annonsene dine på bakgrunn av nettstedet ditt. Dermed kan det også bli enklere å dekke de områdene du ikke når ut til med kampanjer basert på søkeord.

Finn ut mer

Responsive søkeannonser

Opprett annonser som tilpasses automatisk, for å vise kundene dine mer tekst – og mer relevante budskap.

Finn ut mer

Det digitale markedsføringsbyrået HawkSEM genererte større avkastning for kundene sine ved å bruke smart budgivning og smart reklame:

i konverteringsvolum*

«Vi ble positivt overrasket over at vi oppnådde en så rask
økning på så kort tid. Responsive
søkeannonser og smart budgivning er en potent kombinasjon
som bidrar til større avkastning for kundene.»

– Sam Yadegar
markedsføringsdirektør i HawkSEM

*Eksterne Google-data, globalt, 2018.

Kontrollér resultatene du oppnår med kampanjene dine, ved å evaluere resultatene for budstrategiene dine, og gjør justeringer når det måtte være nødvendig.