Over Slim bieden en Slimme oplossingen voor advertentiemateriaal met Google Ads

Stimuleer meer groei en meer efficiëntie

Meer waarde, minder moeite

Het klanttraject is complexer dan ooit omdat het meerdere sites en apparaten beslaat. Voor marketeers is het belangrijk om te weten hoe ze op al deze momenten met gebruikers moeten communiceren, maar het is lastig om dat handmatig te doen. Daar hebben we oplossingen op basis van AI voor.

Hoe het werkt

De oplossingen Slim bieden en Slim advertentiemateriaal van Google Ads maken gebruik van AI om miljoenen signalen in realtime te analyseren. Zo wordt de juiste boodschap aan de juiste klant getoond op de momenten die ertoe doen.

In plaats van dat u tijd besteedt aan handmatige optimalisatie van uw advertenties of biedingen, kunt u sneller betere resultaten behalen met oplossingen van AI van Google.

Slim bieden

Met Slim bieden kunt u biedingen in realtime optimaliseren voor elke veiling. Hierdoor wordt de tijd die aan het biedingsonderhoud wordt besteed, aanzienlijk verkort en kunt u betere resultaten behalen binnen uw budget.

Meer informatie

Slim advertentiemateriaal

De impact van advertenties wordt sterk beïnvloed door de kwaliteit ervan. Met Slim advertentiemateriaal selecteert en maakt AI van Google de beste combinatie van advertentiecomponenten voor elke klant. Hierdoor heeft u meer tijd, zodat u zich kunt richten op de strategischere kant van uw marketingcampagnes.

Typen functies van Slim advertentiemateriaal:

Responsieve display-advertenties

Upload de componenten, zoals afbeeldingen, koppen, logo's en beschrijvingen, dan maakt Google Ads advertenties die worden getoond in het Google Display Netwerk.

Meer informatie

Dynamische zoekadvertenties

Deze indeling gebruikt uw website om uw advertenties te targeten. U kunt er ook de hiaten in uw op zoekwoorden gebaseerde campagnes mee vullen.

Meer informatie

Responsieve zoekadvertenties

Maak advertenties die worden aangepast om uw klanten meer tekst en relevantere boodschappen te tonen.

Meer informatie

Het digitale marketingbureau HawkSEM gebruikte Slim bieden en Slim advertentiemateriaal om het rendement op de investering van zijn klanten te verhogen:

in conversievolume*

"We waren aangenaam verrast door de resultaten
die we in zo'n korte tijd behaalden. Responsieve
zoekadvertenties en Slim bieden bleken een uiterst effectieve
combinatie om de ROI te verhogen."

Sam Yadegar
Marketing Director van HawkSEM

* Externe gegevens van Google, wereldwijd, 2018

Controleer hoe uw campagnes presteren door de prestaties van uw biedstrategie te evalueren en breng waar nodig aanpassingen aan.