Smart Bidding ja älykkäät mainosaineistoratkaisut Google Adsissa

Liiketoiminnan kasvattaminen ja tehostaminen

Lisäarvoa vähällä vaivalla

Asiakaspolku mutkittelee nykyään entistä useampien sivustojen ja laitteiden kautta. Markkinoijien tulee voida aktivoida käyttäjiä asiakaspolun kaikissa vaiheissa, mutta tämä on hankalaa manuaalisesti. Siksi kannattaa hyödyntää tekoälyyn perustuvia ratkaisuja.

Näin se toimii

Google Adsin Smart Bidding‑ ja älykkäät mainosaineistot ‑ratkaisut hyödyntävät tekoälyä, joka analysoi miljoonia signaaleja reaaliajassa. Siten voit näyttää oikean viestin oikealle asiakkaalle juuri oikealla hetkellä.

Googlen tekoälyyn perustuvilla ratkaisuilla saat parempia tuloksia nopeasti etkä joudu käyttämään aikaa mainosten tai hintatarjousten manuaaliseen optimointiin.

Smart Bidding

Smart Biddingissa hintatarjoukset optimoidaan reaaliaikaisesti jokaiselle huutokaupalle. Tämä vähentää hintatarjousten muokkaamiseen kuluvaa aikaa merkittävästi ja auttaa myös saamaan parempia tuloksia budjetillasi.

Lue lisää

Älykkäät mainosaineistot

Mainonnan vaikutukset riippuvat suuresti mainosaineiston laadusta. Älykkäät mainosaineistot hyödyntävät Googlen tekoälyä, joka valitsee ja luo jokaiselle asiakkaalle parhaan mainoselementtien yhdistelmän. Näin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä markkinointikampanjoidesi strategisempiin osa-alueisiin.

Älykkäiden mainosaineistojen ominaisuudet:

Responsiiviset Display-mainokset

Lataa haluamasi elementit (kuvat, otsikot, logot ja kuvaukset), niin Google Ads luo Google Display ‑verkostossa näkyviä mainoksia.

Lue lisää

Dynaamiset hakumainokset

Tämä mainosmuoto käyttää sivustoasi mainostesi kohdistamiseen. Dynaamiset hakumainokset auttavat myös täydentämään avainsanoihin perustuvia kampanjoitasi.

Lue lisää

Responsiiviset hakumainokset

Luo mainoksia, jotka mukautuvat siten, että niissä näkyy enemmän ja entistä osuvampaa tekstiä asiakkaillesi.

Lue lisää

Digimarkkinointitoimisto HawkSEM onnistui parantamaan asiakkaansa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia Smart Biddingin ja älykkäiden mainosaineistojen avulla:

konversioita*

"Oli iloinen yllätys, että saimme niin nopeita
tuloksia niin lyhyessä ajassa. Responsiiviset
hakumainokset ja Smart Bidding toimivat mielettömän hyvin
yhdessä ja nostivat sijoitetun pääoman tuottoprosenttia."

– Sam Yadegar
HawkSEMin Marketing Director

* Googlen ulkoinen maailmanlaajuinen data, 2018

Katso hintatarjousstrategiasi tuloksista, miten hyvin kampanjasi toimivat, ja tee tarvittaessa muutoksia.